Lydbøger » Otto er et Næsehorn

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Otto er et Næsehorn Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Ole Lund Kirkegaard var en dansk forfatter, som de fleste vil kunne nikke genkendende ja til at have læst eller hørt om. Forfatteren har skrevet adskillige kendte børne- og ungdomsbøger, som flere generationer har holdt kært af

Otto er et næsehorn følger de to drenge Topper og Viggo. Nogle gange er det lidt kedeligt at lege de samme lege, så de finder på at lave noget anderledes. En af drengene tegner på væggen, og det han tegner ender med at komme til live!

Der blev tegnet et næsehorn, som nu er kommet til live. Men dette næsehorn kan ikke forblive i et lille soveværelse, og slet ikke dette næsehorn, som hele tiden er så sulten og som laver sjov og ballade.

Informationer:

Oplæser: Peter Frödin
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 timer og 18 minutter

Otto er et næsehorn: Handling

Den famøse danske forfatter ved navnet Ole Lund Kirkegaard har med Otto er et næsehorn skabt et fortryllende samt fantasifuldt univers, som ethvert barn vil kunne elske at høre mere om. Ved at lytte til Otto er et næsehorn lydbog gratis, kan man komme med rundt på en rejse, som er fyldt med sjove fortællinger og humoristiske figurer.

Børnebogen Otto er et næsehorn er egnet til børn i alderen tre år og opefter. Man kan lytte til Otto er et næsehorn lydbog i dag gratis.

I Otto er et næsehorn lydbog introduceres man til Topper og Viggo. Det plejer at være sjovt nok at lege, men det kan nogle gange godt blive lidt kedeligt. En af drengene beslutter sig for at tage en farveblyant og tegne, men ikke på et stykke papir. Der bliver nemlig tegnet på muren! Og der bliver faktisk tegnet et helt næsehorn, og de er ellers ret så store.

Efter et stykke tid hører man i Otto er et næsehorn lydbog, at tegningen på muren er kommet til live! Der er nu et næsehorn i værelset, og den sidder ikke stille. Næsehornet laver skidt og ballade, som Viggo og Topper nu skal prøve at holde styr på. De skal også finde på et navn til næsehornet, og de navngiver næsehornet for Otto. Otto laver mange sjove ting, men han bringer også de andre ind i hans ballade.

Men man kan jo ikke have et næsehorn boende inde på sit soveværelse, og slet ikke Otto, som hele tiden er så sulten og laver ballade! Hvad mon Topper og Viggo nu skal stille op med det ellers fjollede næsehorn Otto?

Om forfatteren: Ole Lund Kirkegaard

Ole lund Kirkegaard levede fra 1940 til 1979 og han var en dansk forfatter. De fleste vil nikke genkendende ja til at have læst eller hørt et af hans værker, da hans værker er nogle af de mest berømte børne- og ungdomsbøger i Danmark.

Gennem flere generationer har hans værker overlevet, og de bliver stadig dagen i dag læst samt set. Otto er et næsehorn er eksempelvis blevet filmatiseret. Man kan med fordel lytte til Otto er et næsehorn lydbog gratis. Forfatterens værker er hyppigt på børneværelsernes hylder, men de bliver til dels også læst på diverse danske uddannelsesinstitutioner. Hans værker er også udgivet i andre lande.