Lydbøger » Over stregen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Over stregen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Michael Falch

lydbog og e-bog

Introduktion

Over stregen lydbog fortæller historien om Michael Falch, som allerede er kendt af mange danskere. Efter en skilsmisse står vores forfatter nu i en situation, hvor han føler sig nødsaget til at foretage et valg. Dette bliver til en flytning tilbage til København efter det meste af liv i udkantsdanmark. Samtidig vil det også gøre det muligt for ham at komme tættere på sine børnebørn.

Lyt til Over stregen lydbog gratis og hør Falch fortælle, hvordan Michael Falch forsøger at få taget hånd om eget liv igen. Over stregen er en fortælling om, hvordan man i en moden alder pludselig må ændre sit liv markant.

Informationer:

Oplæser: Michael Falch
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 21 minutter

Over stregen: Handling

Over stregen indledes i år 2019. Dette er året, hvor forfatter Michael Falch flytter tilbage til København efter at have tilbragte det meste af sit liv indtil da i diverse lokalsamfund rundt omkring i Danmark. Flytningen i begyndelsen af Over stregen markerer på mange måder, at et nyt kapital i Falchs liv skal til at begynde.

Først og fremmest har Michael Falch et ønske om at komme tættere på sine børn og børnebørn. Det er dog ikke det eneste, som Falch har tænkt sig at fokusere på i Over stregen. Forfatteren er nemlig blevet single for første gang i mange år, og nu har han besluttet sig for, at der skal ske ændringer.

Lyt til Over stregen lydbog gratis og hør Falch fortælle om, hvordan det har påvirket ham at forlade sit tidligere forhold. Selvom forfatteren til Over stregen fortæller, at forholdet endte godt, så er det tydeligt for ham, at det sætter sine spor.

Det fortælles i Over stregen lydbog, at forfatteren ikke havde forventet, at forholdet ville briste. Derfor er Falch nu i en situation, hvor han i en moden alder finder ud af, at man godt kan komme til at slå sig på livet. Undervejs kædes nutiden sammen med fortiden i en virkelighedsnær fortælling.

Lyt til Over stregen lydbog gratis og hør vores forfatter fortælle sin historie. Over stregen er en hudløst ærlig fortælling om glæde, sorg og kærlighed, der brister. Over stregen lydbog er dog også en fortælling om håb for fremtiden. For hvem ved, hvad der venter derude?

Om forfatteren: Michael Falch

Michael Falch er forfatter til værket Over Stregen. Udover sit forfatterskab er han også kendt som rocksanger, guitarist og sangskriver. Falch fik sit gennembrud som en del af gruppen Malurt og udsendte sit første soloalbum i 1985. Senere er det blevet til flere udgivelser af soloalbum.

I Over stregen tager Michael Falch udgangspunkt i sit eget liv og fortæller sine erindringer videre til læseren. Falch er lige blevet fraskilt og er flyttet tilbage til hovedstaden. Tidligere er det også blevet til udgivelser af dagbogen Helligdage og senere Hjemveje og Trækruter. Han har også tidligere markeret sig som en del af TV-serien Rejseholdet.