Lydbøger » Overlev

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Overlev Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gitte Søby Madsen & Ali Najei

lydbog og e-bog

Introduktion

Overlev lydbog er en selvbiografi, der er skrevet af Ali Najei. Bogen er en fortælling om den københavnske underverden.

Ali levede i den kriminelle underverden gennem hele sin ungdom. I Overlev fortæller han alt om, hvad der gik galt. Han fortæller dog også om, at vi alle er mennesker – uanset hvordan vi lever.

Det er en fortælling om, hvordan ét menneske kan være den afgørende faktor for, om man lever et liv med kriminalitet eller et liv uden.

Du kan lytte til Overlev lydbog gratis og få et unikt kig ind i det barske miljø, som vi normalt kun kan gøre os forestillinger om.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehus & Ali Najei
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 2 minutter

Overlev: Handling

Ali vokser op i Nordvestkvarteret i København. Hans liv er præget af kærlighed, men dog hård kærlighed.

Da Ali er 12 år, stjæler han sine første 20.000 kroner. Da han bliver 15 år, begår han røverier og handler med hash.

Alis liv er godt, men han lever langt udenfor loven. Han lever denne livsstil igennem 10 år og det er mange gange et held, at han overlever.

Han ryger ind og ud af fængslet, hvilket nogle gange ender med at blive hans redning. Hans rivaler kan nemlig ikke få fat i ham, når han er i fængsel.

Hele Alis ungdom gik med at leve i det kriminelle fællesskab, som er meget anderledes end et almindeligt ungdomsliv. Alt i alt har han afsonet 7 år i fængslet. Han har blandt andet siddet i fængsel for røverier, brandstiftelse, våbenbesiddelse, grov vold og salg af narko.

Når du lytter til Overlev lydbog, vil du dog også få en følelse af håb. Ali fortæller om, hvordan ét enkelt menneske kan være med til at plante det frø der afgør, om man lever i den kriminelle verden eller ej.

Du kan høre Overlev lydbog gratis og høre en kærlig, ærlig og kritisk fortælling om den københavnske underverden.

Om forfatteren: Gitte Søby Madsen & Ali Najei

Overlev er skrevet af Ali Najei i samarbejde med forfatteren Gitte Søby Madsen.

Gitte har tidligere været med til at skrive bøger, der beskæftiger sig med den kriminelle underverden. Hun er blandt andet medforfatter af bogen Danmarksgården. Derudover har hun også skrevet børnebøger.

I samarbejde har de to formået at fortælle Ali Najeis historie på en autentisk og ærlig måde.

Hvis du hører Overlev lydbog, vil Ali Najei selv være med som oplæser sammen med Jesper Bøllehus. Det giver en meget autentisk oplevelse med bogen.