Lydbøger » Overrask mig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Overrask mig Lydbog

3.9/5

Forfatter: Sophie Kinsella

lydbog og e-bog

Introduktion

Sophie Kinsella er tilbage med endnu en forrygende sjov historie om hverdagen og kærligheden, der nemt kan forveksles med meget andet. Overrask mig er historien om den forseglede kærlighed, der oser af lykke udadtil, men som har små skår i overfladen. Ægteskabet har nået et punkt mellem Sylvie og Dan, hvor forudsigeligheden er alt for genkendelig.

Overrask mig er historien om, hvordan to mennesker i et forhold kan opdage, at selv efter et årti sammen, kan der være ting, som kan overraske. Det er historien om at holde kærligheden i live ved at være spontan. Det er en historie om, at visse hensyn kan blive for store, og nogle gange handler det om at overraske hinanden positivt. 

Informationer:

Oplæser: Maria Cordsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 46 minutter

Overrask mig: Handling

Overrask mig lydbog er historien om ægteparret Dan og Sylvie. De har været sammen de sidste ti år, hvoraf de syv af dem har været som ægtefæller. De lever det smukke ægteskabsliv i et smukt hjem og begge med gode jobs. De har de dejligste tvillingepiger og deres forhold er så tæt, at de ofte må se den anden færdiggøre sætninger i samtaler. De er begge overbevist om, at de ved alt om den anden og lykken kunne ikke være større i Overrask mig lydbog gratis.

Men lykken får et skår, da de hos et rutinelægebesøg for at vide, at deres helbred er så godt, at de kan se frem til at blive 100 år – begge to! For langt de fleste ægtefæller ville dette være gode nyheder, men for Sylvie og Dan sætter det gang i et helt andet niveau af panik. Pludselig kan de se frem til hele syv årtiers ægteskab mere inden ’døden skiller dem’ i Overrask mig lydbog.

Efter at have sundet sig over lægens besked, begynder de begge at fundere over, hvordan de kan holde ægteskabet i live. De er begge enige om, at de på ingen måde har lyst til at kede sig i forholdet. De bliver derfor enige om, at de skal skiftes til at overraske hinanden for at komme kedsomheden i forkøbet i Overrask mig lydbog gratis.

Selvfølgelig er visse overraskelser bedre end andre, for de leder også gerne til misforståelser, som alligevel ender med at være komiske for dem begge. Andre overraskelser er meget mere seriøse, og Sylvie især bliver chokeret. Da overraskelserne begynder at hive ting frem fra fortiden, begynder de begge to at tænke over, om deres forhold nogensinde har været så perfekt og ærligt, som de altid har troet i Overrask mig lydbog.

Om forfatteren: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella er kendt for at skrive sjove og romantiske historier, der er letlæselige og den slags, man gerne vil læse igen. Overrask mig er ingen undtagelse, når den tager fat på emner om, hvordan vi hver især skal eller kan forholde os til det liv, vi lever med vores partner. Eller hvordan vi bliver ved med at tage hensyn til hinanden i så stor grad, at det ender med at være en hæmsko for den anden part i forholdet.

Kinsella er mest af alt kendt for sine Shopaholic bøger, som har solgt eksemplarer over hele verden. Siden hun afsluttede sin serie med Shopaholic, har hun fortsat med at skrive humoristiske, men ikke mindst romantiske historier, der får langt de fleste til at smile, præcis ligesom Overrask mig.