Lydbøger » Oxen – Lupus

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Oxen - Lupus Lydbog

5/5

Forfatter: Jens Henrik Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen Oxen – Lupus møder man en krigsveteran ved navn Niels Oxen. Han lever et roligt liv i sin lejlighed, og hver 14. dag får han besøg af sin søn, så det ser han altid frem til, selvom deres forhold ikke er det bedste.

Axel Mossman, den tidligere chef for PET, har brug for Oxens hjælp. Han vil gerne have, at Oxen tager til Jylland for at lede efter en gårdejer som er forsvundet. I første omgang siger han nej, men da han pludselig får ideen om at slå sagen sammen med en vinterferie med sønnen, kommer han på andre tanker. For at høre mere kan du lytte til Oxen – Lupus lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 13 timer og 56 minutter

Oxen - Lupus: Handling

Sagen åbner op for en helt ny verden for Oxen. Han havde regnet med en lille let opgave, men han finder ud af, at det er langt mere end det. Ikke nok med, at dette er nervepirrende nok i sig selv, så tager det også tid fra hans søn. Af denne grund var det måske ikke en så god ide at slå vinterferie med sin søn sammen med sagen alligevel.

I nærheden af den gård, hvor gårdejeren forsvandt fra, er der blevet spottet ulve. Han står pludselig hvor han ikke kan bunde, og han kan ikke finde hoved og hale i det hele. Der er flere forskellige ulve som krydser sporet, hvilket leder ham til Oxens tidligere makkers fortid. Denne fortid er fyldt med utallige hemmeligheder, som Oxen ikke kendte til. Nu, hvor han kender til disse hemmeligheder, er han i fare. For at høre, hvad der sker med Oxen og sagen, kan du lytte til Oxen – Lupus lydbog gratis.

Oxen – Lupus er en yderst velskrevet krimi, som er svær at lægge fra sig når først man er begyndt. Bogen er proppet med mysterier, som man bare gerne vil have opklaret. Bogen er virkelig spændende, og man bliver suget helt ind i krimiens verden. Så hvis man er til nervepirrende krimier, så vil den her helt sikkert være et kæmpe hit. Spændingen i den er nærmest ikke til at holde ud mens man læser, og man ville ønske at bogen aldrig sluttede. For at finde tiden til at høre Oxen – Lupus, anbefaler vi at høre bogen som lydbog. Herved kan du blive draget ind i fortællingen imens dagligdagen forløber på sædvanlig vis.

Om forfatteren: Jens Henrik Jensen

Forfatteren bag Oxen – Lupus er Jens Henrik Jensen, som er en dansk krimiforfatter. Han har skrevet en del bøger, hvor de mest populære er opdelt i 3 serier. Her er Oxen af af dem. Der findes indtil videre 5 bøger i Oxen-serien.

Jens Henrik Jensen havde sin debut som forfatter i 1997, og har vundet adskillige priser for sine bøger. Han har blandt andet vundet Publikumsprisen, Martha Prisen og Det Danske Kriminalakademis diplom. Udover hans forfatterkarriere, så er han også uddannet journalist. Dette vidner om, at Jens Henrik Jensen er yderst god til formidling. Som læser er dette klart noget, som man tager notits af, når man læser han bøger.