Lydbøger » På date med en morder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

På date med en morder Lydbog

4.3/5

Forfatter: Anna Ekberg

lydbog og e-bog

Introduktion

På date med en morder er historien om Iben og den sorg, der ikke vil slippe sit tag i hende, efter hendes lillesøster forsvandt. Ibens historie forfører læseren med en kombination af at være spændingsroman, mens den stadig har en portion romance og sensualitet over sig. På date med en morder handler om at bryde grænser for at finde ro i sjælen.

For Iben handler det om at finde svar. Hun kan ikke få fred i sjælen, før hun ved, hvad der skete med sin lillesøster, og politiet er ikke længere til hjælp. Derfor beslutter hun at tage sagen i egen hånd, velvidende, at hun sætter hele sit eget liv over styr ved at gøre det.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 53 minutter

På date med en morder: Handling

På date med en morder lydbog starter med den tragiske sorg, der stadig sidder fast i Iben. Der er gået knap et år siden hendes lillesøster forsvandt. I det år har ingen kunne finde ud af, hvad der skete med hende eller fundet hende igen. Sorgen fra dette er ved at æde Iben op indefra, og hendes tidligere lykkelige tilværelse er ved at falde fra hinanden. For hver dag der går uden svar, forsvinder Iben også mere og mere ind i sig selv i På date med en morder lydbog gratis.

Politiet er ikke længere til nogen hjælp. De er på vej til at lukke sagen med den overbevisning, at Ibens lillesøster blev slået ihjel for snart et år siden. De beviser politiet har fundet, tyder på, at lillesøsteren endda mødte sin morder på en af de moderne datingtjenester. Men selv med den mængde beviser, kan politiet ikke komme videre med sagen i På date med en morder lydbog.

Da årsdagen for søsterens forsvinden indtræffer i Ibens liv, træffer hun en beslutning. Hun bliver nødt til selv at gøre noget ved det, hvis hun skal forhindre sig selv i at ødelægge sig selv og sit liv fuldstændigt.

Iben vælger at sætte sit eget liv på spil. Men ikke alene er det hendes liv, hun sætter på spil i På date med en morder lydbog gratis. Hun kan også risikere at miste sit ægteskab og sig selv i søgen efter søsterens morder. På trods af det ser hun ingen anden udvej for at finde de svar, som hun har brug for til at kunne komme videre i sit liv i På date med en morder lydbog.

Om forfatteren: Anna Ekberg

På date med en morder er skrevet af Anna Ekberg, som tidligere har skrevet flere nervepirrende romaner, der forfører læseren fra første side. Med På date med en morder tager Ekberg fat på en historie, der handler om længsel efter en sandhed bag hemmeligheder, som altid gemmer sig bag de smukke facader. 

Anna Ekberg debuterede i 2016 med Den hemmelige kvinde, som også kan kategoriseres som en romantisk thriller. En genre, som Anna Ekberg siden da har holdt sig til med stor succes. På date med en morder er hendes fjerde roman inden for samme genre, hvorfor læseren får noget for pengene.