Lydbøger » På flugt i Sibirien

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

På flugt i Sibirien Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rane Willerslev

lydbog og e-bog

Introduktion

Rane Willerslev har med På flugt i Sibirien gjort det igen. Den populære danske antropolog, foredragsholder og forfatter har nemlig endnu en gang udgivet et værk, hvor han fortæller om sine mange, spændende rejser. Denne gang tager Willerslev os med på en farefuld rejse til det iskolde Sibirien i På flugt i Sibirien.

Lyt til På flugt i Sibirien lydbog gratis og følg med, når Willerslev pludselig kommer på tværs af den russiske mafia. Dette fører til en farefuld færd, hvor han ikke blot kæmper mod den barske natur, men nu også er på flugt fra den russiske mafia, der ingen skrupler har ved at efterlade ham i den iskolde natur.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 5 timer og 17 minutter

På flugt i Sibirien: Handling

På flugt i Sibirien er skrevet af Rane Willerslev, og han har gjort det igen. På flugt i Sibirien lydbog er nemlig endnu en populær titel, som antropologen og foredragsholder Rane Willerslev står bag.

I dette værk har Willerslev forsøgt at sætte fokus på de til tider vanvittige historier fra det kolde Sibirien. Her finder vi i starten af På flugt i Sibirien lydbog Willerslev, der har sat sig et idealistisk pelsprojekt for øjet.

Der går dog ikke længe i På flugt i Sibirien, før Rane Willerslev kommer til at træde ved siden af. På flugt i Sibirien lydbog fortæller os nemlig, at hans færd kommer på tværs af den russiske mafia. Hvad gør man, når man kommer på tværs af en magtfuld organisation, der ikke har nogen skrupler ved at tage livet af en dansk antropolog og efterlade ham i det iskolde Sibirien?

Herefter finder Willerslev sig i en situation i På flugt i Sibirien, hvor han må flygte ud i den nådesløse natur i en kamp på liv eller død. For det er ikke kun den russiske mafia, der truer ham, for den barske natur er nådesløs.

Lyt til På flugt i Sibirien lydbog gratis og få del i den dramatiske fortælling, hvor Rane Willerslev ikke blot kæmper mod den barske natur, men også mod menneskelige fjender. For faren lurer rundt om hjørnet, og du kan få del i denne spændende fortælling ved at lytte til På flugt i Sibirien eller læse den fysiske kopi af På flugt i Sibirien.

Om forfatteren: Rane Willerslev

På flugt i Sibirien er endnu et værk på listen over udgivelser af den danske eventyrer ved navn Rane Willerslev. Rane Willerslev har tidligere været forfatter til diverse artikler baseret på sine oplevelser. Derudover er han også medforfatter til flere bogkapitler. Der er masser at spændende historier at give sig i kast med.

Du kan lytte til På flugt i Sibirien lydbog gratis, men hvis du er interesseret i andre titler, så har Willerslev også udgivet værket ”Ekspeditioner”. Denne bog er skrevet i selskab med Tommy Heisz og indeholder forskellige ekspeditioner. Nogle af dem foregår i selskab med Willerslevs bror, Eske, mens andre af dem foregår på egen hånd.