Lydbøger » På kanten af evigheden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

På kanten af evigheden Lydbog

4.5/5

Forfatter: Ken Follett

lydbog og e-bog

Introduktion

Century-trilogien får sin afslutning med På kanten af evigheden. Historien der begyndte med Giganternes fald og fortsatte i Verdens vinter får endelig sin afslutning. Det er en episk historie, som nu er nået til en emotionel konklusion i På kanten af evigheden.

Læseren har fulgt de fem familier på tværs af årtier, og nu er de nået til de flagrende 60’er og årene frem til 80’erne. Her er store historiske begivenheder, der kommer til at få indflydelse for alle fem familier, og læseren kan blot prøve at følge med, mens alle karaktere drøner afsted mod deres uundgåelige slutning i På kanten af evigheden, som får mere og mere fart på for hvert kapitel.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 38 timer og 16 minutter

På kanten af evigheden: Handling

På kanten af evigheden lydbog fortæller historien videre om de fem internationale familier. Det er historien om den østtyske lærerinde, Rebecca Hoffmann, som ved et tilfælde opdager, at Stasi har udspioneret hende i flere år. Det får hende til at træffe en beslutning, som kommer til at påvirke hele hendes familie, så længe de lever i På kanten af evigheden lydbog gratis.

I USA afslår George Jakes et respektabelt job i retssystemet til fordel for at blive en del af staben for Robert F. Kennedy. Det bliver en periode i hans liv, som får konsekvenser lang tid efter, fordi han pludselig befinder sig midt i en kamp om basale menneskerettigheder i På kanten af evigheden lydbog gratis. Det er rettigheder, som Jakes selv har måtte kæmpe unødigt for, bare fordi hans forældre ikke har samme hudfarve, hvorfor den politiske kamp også bliver langt mere personlig for ham.

Cameron Dewar udnytter alle muligheder i livet, indtil han en dag begynder at spionere for regeringen, og han opdager, at verden ikke altid er som den ser ud i På kanten af evigheden lydbog. Faktisk er verden et langt mere farligt sted, end han først havde antaget.

I takt med at USA og Sovjetunionen kontinuerligt kæmper om at blive de første til alting, bliver Dimka Dvorking også en hemmelig agent for de gode og de onde. Alt imens hans tvilling, Tanya, forsøger at finde sin plads i historien på hendes rejse fra Moskva til Prag og Warszawa i På kanten af evigheden lydbog.

Om forfatteren: Ken Follett

Ken Follett er en af verdens mest succesrige forfattere. I løbet af sin karriere har han udgivet mere end 35 bøger, som er blevet oversat til mere end 30 forskellige sprog, og han har solgt mere end 170 millioner eksemplarer af alle sine bøger.

Han begyndte sin karriere som journalist, inden han begyndte at arbejde hos et forlag, hvorfra han senere selv tog springet til at blive forfatter.

Century-trilogien er ikke hans første store historiske romanserie. Tidligere har han også skrevet Jordens Søjler, som også er blevet lavet til tv-serie, hvorfor dens popularitet blot er vokset endnu mere. Century-trilogien er endnu et eksempel på, hvorfor læsere er villige til at vente år på en god og velresearchet bog fra Ken Follett. Og nu er serien slut med På kanten af evigheden.