Lydbøger » På Svanegården

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

På Svanegården Lydbog

4/5

Forfatter: Morten Korch

lydbog og e-bog

Introduktion

I På Svanegården af Morten Korch følger vi Svaneslægten. En dag sker der dog noget forfærdeligt for slægten, for det fortælles, at en far og søn mister livet i en flyulykke. Dette finder sted samtidig med, at købmand Svane lige så stille kan se fortidens storhed forsvinde i takt med, at økonomien bliver dårligere og dårligere, som det beskrives i På Svanegården lydbog gratis.

Det er her, at vi bliver introduceret til Martin Svane, der er barnebarn af købmanden. Martin må vende hjem fra sit forretningseventyr i England for at redde købmandsbutikken efter bedstefarens død. Hjemme i England efterlader han dog sit livs kærlighed. Lyt til På Svanegården lydbog og find ud af, om Martin Svane formår at holde sammen på det hele.

Informationer:

Oplæser: Karen Borup
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 6 timer og 53 minutter

På Svanegården: Handling

På Svanegården er skrevet af Morten Korch, og det er en dramatisk historie. Lyt til På svanegården lydbog og hør om, hvordan Svaneslægten, som vi følger, bliver ramt af en meget grusom skæbne. Det fortælles nemlig i På Svanegården, at der sker en flyulykke, hvor en far og sin søn mister livet. Dette sker alt imens, at den gamle købmand Svane ser til, mens sit livsværk ødelægges lidt efter lidt.

På et tidspunkt i På Svanegården lydbog fortælles det, at den gamle købmand Svane dør. Herefter forklares det i På Svanegården, at det er barnebarnet ved navn Martin Svane, der må tage sig af bedstefarens livstykke. Derfor må Martin Svane forlade sit liv i England for at rejse hjem til Danmark og tage sig af situationen.

Det fortælles i På Svanegården, at der er mange problemer, som Martin møder på sin vej hjem til Danmark. Martin må ifølge På Svanegården kæmpe sig igennem alle disse forhindringer. Men er det det rigtige valg at tage? Hjemme i England har Martin nemlig forladt sin elskede Bente. På Svanegården lydbog er en spændende fortælling om at stå imod alle de problemer, som skæbnen kaster mod dig og kæmpe for det, man føler er rigtigt.

Lyt til På Svanegården lydbog gratis og se, om Martin Svane når tilbage til Svanegården i tide, eller om han kommer for sent. Bedstefarens livstykke var allerede på vej mod afgrunden, og det er nu kun Martin Svane, der har mulighed for at redde det. Lyt til På Svanegården lydbog gratis og find ud af, om det lykkes Martin.

Om forfatteren: Morten Korch

Selv den dag i dag er den folkekære Morten Korch, der er forfatter til På Svanegården, en populær forfatter i Danmark. Derfor er mange af hans værker også sidenhen blevet filmatiseret. I flere af disse film indgår andre folkekære skikkelser som for eksempel Poul Reichhardt, Ebbe Langberg og Ib Mossing.

I sit forfatterskab debuterede Morten Korch med ”Humorelsker – Fyensk Humør”, hvilket var en novellesamling, der udkom i 1898. Senere hen udkom også værker som På Svanegården, ”Det store løb”, ”Fløjtespilleren” og ”Hammerprinsessen”. Giv dig i kast med På Svanegården lydbog, der er en af de klassiske værker fra Morten Korch.