Lydbøger » Pagten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Pagten Lydbog

4.8/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

I Pagten skal læseren endnu en gang blæses omkuld med et drama i følgeskab med den velkendte Ravn. I modsætning til tidligere bøger i serien om Ravn, er Pagten en langt mere personlig sag for Ravn. I Pagten sætter han sig for at løse mysteriet om drabet på sin kæreste. Det er et drab, som har hjemsøgt ham i de fem år, der er gået siden det skete. 

Efter fem lange år beslutter Ravn, at det er på tide at finde frem til nogle svar. For når han kan løse alle andre sager, hvorfor kan han så ikke også løse denne ældre sag?

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 40 minutter

Pagten: Handling

Pagten lydbog er den femte bog i serien om Thomas Ravnsholdt, som også bare går under navnet Ravn. I de fire bøger læseren har fulgt med Ravn fra den ene sag til den anden, er der en helt bestemt sag, som bliver ved med at lure i baggrunden for Ravn. I Pagten lydbog gratis tager han endelig tilløb til at begynde efterforskningen på at finde ud af, hvem der slog hans kæreste ihjel for snart fem år siden.

Sagen om Evas drab har hjemsøgt Ravn lige siden, men det er først nu, at han har fundet modet til at åbne for sagens alvor. De traumatiserende fakta er ikke længe om at påvirke Ravn, men han er fast besluttet på at få lukket sagen en gang for alle i Pagten lydbog.

Ravn graver sig frem til mange nye oplysninger, og han befinder sig pludselig mellem en gruppe af kriminelle betjente, som også har forbindelser til en skræmmende, men aldrende lejemorder, hvor der også er overraskende forbindelser til en vis person på toppen af samfundets kransekage. Det er opdagelser, der rusker ved Ravns tro på politiet, men han er stadig fast besluttet på at opklare Evas sag i Pagten lydbog gratis.

Det kræver blot, at Ravn indleder en katastrofal pagt med Kaminsky, gangsterkongen med visse forbindelser. Det er de forbindelser, som Ravn har brug for til at afsløre den store mængde korruption, og forhåbentligt bagmanden for det hele. Den bagmand som kan lede ham til Evas morder. Men som Ravn hurtigt indser, så har alting en pris i Pagten lydbog.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld har virkelig skabt en karakter med charme og gåpåmod i den folkekære Ravn. Foruden af fastholde de danske læsere, har Krefeld også forbløffet læsere i mere end 20 andre lande med sine vanvittigt gode kriminalromaner med Ravn i centrum. Pagten lydbog er den femte bog i serien, hvor Ravn igen må bevare roen for at opklare sin private sag.

Til dato er der syv bøger om Thomas Ravnsholdt, der for det meste kun tilbringer tid sammen med sin elskede hun Møffe. Læseren vil endnu engang have nerverne uden på tøjet, når de læser Pagten og dramaet om de mange millioner, der måske kan lede til et traumatiserende svar.