Lydbøger » Panser

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Panser Lydbog

4.1/5

Forfatter: Signe Mølgaard & Michael Molin

lydbog og e-bog

Introduktion

Panser er Michael Molins fortælling fra sin tid som beredskabs- og narkobetjent.

I Panser lydbog kan du høre en hudløst ærlig og ikke mindst bramfri fortælling om Michael Molins hverdag som betjent.

Du hører også Michael Molins personlige fortælling om, hvordan han brød den sociale arv, da han gik over til at spille på den rigtige side af loven.

Du kan lytte til Panser lydbog gratis og være garanteret en spændende historie, der giver et dybt indblik i både fordelene og ulemperne ved et liv som betjent i frontlinjen.

Informationer:

Oplæser: Rolf Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 6 minutter

Panser: Handling

Michael Molin voksede op som en rodløs dreng i Brøndbyøster. Derfor lå det ikke i kortene, at han skulle vælge at gøre karriere indenfor politiet.

I Panser lydbog hører du om, hvordan Michael Molin hurtigt fik skabt sig et anerkendt navn ved politiet. Han vidste, hvordan han skulle begå sig blandt de hårde typer og blev derfor meget respekteret.

Michael Molin blev både kendt som Knogleknuseren fra Vestegnen og Pac-Man i den såkaldte Pusher Street.

Han mødte dog også modstand på sin vej, da hans meget kontante fremtoning delte vandene. Michael Molin fik mange klager, men overskred aldrig loven. Indtil d. 15. februar 2015, der er bedre kendt som terrornatten.

Når du lytter til Panser lydbog vil du høre om det enorme psykiske pres, Michael Molin var udsat for. En dag blev det for meget for ham. Michael Molin havde glemt at passe på sig selv og kæmper i dag med en PTSD-diagnose.

Han arbejder ikke længere for politiet, men har i stedet for uddannet sig som psykoterapeut. I sit job hjælper han traumeramte personer som ham selv, der har fået varige mén af at arbejde helt ude i frontlinjen.

Hvis du er det mindste interesseret i, hvordan det er at arbejde som politibetjent i nogle af de hårdeste miljøer, kan vi varmt anbefale dig at lytte til Panser lydbog gratis.

Om forfatteren: Signe Mølgaard & Michael Molin

Panser er skrevet af Michael Molin i samarbejde med Signe Mølgaard.

Signe Mølgaard er journalist og har tidligere været medforfatter på bogen Store Bjarne.

Derudover har Signe Mølgaard instrueret dokumentarer og film om forskellige samfundsrelaterede problemstillinger.