Lydbøger » Pape – Hele vejen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pape - Hele vejen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mads Brandsen & Johs Lynge

lydbog og e-bog

Introduktion

Pape – Hele Vejen er en indsigtsrig fortælling om en mand, der formåede at gøre noget, som rigtig mange mennesker kun kan drømme om. Det er historien om Søren Pape Poulsen og den karriere, som han har formået at opbygge sig indenfor dansk politik. Pape – Hele Vejen er fortællingen om en dreng, der får øjnene op for politik i hjemmets trygge rammer og den karriere, som senere er med til at forme en ung mand. 

Men Pape – Hele Vejen giver også et indblik i en politisk verden, hvor kampen om magten finder sted hver dag på arbejdet, ikke mindst når man kæmper en personlig kamp i privatlivet også.

Informationer:

Oplæser: Nicolaj Kopernikus
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 31 minutter

Pape - Hele vejen: Handling

Pape – Hele Vejen lydbog er et fyldestgørende portræt af den mand, der formåede at vende nedgang til fremgang. For Søren Pape Poulsen formåede at gøre noget, som andre havde kæmpet for at opnå i flere år. De konservative medlemmer af folketinget så med Papes hjælp en fremgang, og Pape selv kunne se frem til at blive kaldt en af Danmarks populæreste partiledere som resultat af sit hårde arbejde.

I Pape – Hele Vejen lydbog gratis kan vi høre historien om en ung dreng, der vokser på i det midtjyske, hvor politik blot var noget, man snakkede om over en kop kaffe. Men det var også her Papes interesse voksede, og som tiden gik, skulle Pape en dag befinde sig som borgmester i Viborg, for senere hen at blive konservativ leder, efterfulgt af titlen som justitsminister og som toppen af lagkagen, kunne han også kalde sig statsministerkandidat til sidst.

Men Pape lydbog er ikke kun fortællingen om Pape Poulsens politiske karriere, selvom det unægtelig fylder en del. For i sin tid som politiker kan han fortælle en del historier om interne konflikter i Det Konservative Folkeparti, for slet ikke at tale om det magtspil, der udspiller sig både i Viborg og på Christiansborg, og den krisetid, hvor Pape forsøgte at vende et parti fra krise til succes, som du kan høre om i Pape lydbog.

Men ved siden af de politiske fremskridt bliver Pape Poulsen også udfordret i det private, når pressen begynder at finde interesse for, at den midtjyske landmandssøn fandt vej ud af skabet, og dermed blev en af de første homoseksuelle politiske partiledere i landet. Alt dette og meget mere kan du høre om i Pape lydbog gratis.

Om forfatteren: Mads Brandsen & Johs Lynge

Søren Pape Poulsen bliver af mange danskere betragtet som en folkekær politiker. Derfor vil Pape – Hele vejen også være en bog, som rigtig mange har ventet rigtig længe på. Det er nemlig første gang, at Pape selv er med til at fortælle sin historie fra start til slut. Pape er en historie om at gå efter magten, og at kæmpe for at holde fast på den ved hver tænkelig mulighed.

Det er de to journalister Mads Brandsen og Johs Lynge, der sammen har haft en lang række af samtaler med Søren Pape Poulsen, hvilket senere har resulteret i Pape – Hele vejen. Desuden har de talt med mange andre vigtige personer fra Papes liv og omgangskreds, der hver især kan male et billede af Pape.