Lydbøger » Papirarmbåndet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Papirarmbåndet Lydbog

4.7/5

Forfatter: Rachael English

lydbog og e-bog

Introduktion

Papirarmbåndet er en gribende fortælling om den kærlighed, en mor altid vil føle for sit barn, selv hvis de to vokser op hver for sig. Historien er baseret på virkelige hændelser, og du vil sidde med en klump i halsen for hver hemmelighed, der bliver løftet sløret for i Papirarmbåndet.

Det er historien om Katie, der efter mere end 50 år endelig beslutter sig for, at hendes skjulte hemmeligheder skal frem i lyset. Det bliver begyndelsen på en rensende udfordring, der vender op og ned på mange liv, inklusive hendes eget.

Nogle hemmeligheder får nyt liv af at komme ud i det fri, mens andre truer med at vende hele verden på hovedet for de involverede.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 18 minutter

Papirarmbåndet: Handling

Papirarmbåndet lydbog er en historie om hemmeligheder. For gemt i en æske har Katie holdt en lang række hemmeligheder skjult for omverden i snart 50 år. Det er hemmeligheder fra en tid, hvor hun dedikerede sin sygeplejerskekarriere til et mødrehjem og de unge kvinder, der kom gennem dørene. Skjult i en lille notesbog har hun noteret oplysninger om næsten alle de kvinder, hun mødte, og de børn, der kom til livet på mødrehjemmet i Papirarmbåndet lydbog gratis. Men vigtigst af alt er de mange identitetsarmbånd fra de mange babyer, som Katie har gemt i æsken.

Da Katies mand dør, beslutter hun, at fortiden har fået lov til at hvile længe nok. Det er på tide af flere sandheder kommer frem i lyset. Derfor deler hun en betydningsfuld besked på en hjemmeside, der beskæftiger sig med adoption. Katie er godt klar over, at mange af de oplysninger hun har gemt i sin lille æske, vil kunne hjælpe til en genforening mellem børn og deres biologiske forældre i Papirarmbåndet lydbog gratis.

Der går ikke lang tid, før Katie bliver overvældet af henvendelser på hendes besked. Det leder til møder, der resulterer i fiaskoer, succeser, stor glæde og stor smerte blandt de mange mennesker, hvis liv hun nu gør sig selv en del af.

For hvert enkelt armbånd hun hjælper med at finde tilbage til deres ejere, opstår der nye og overraskende venskaber for Katie i Papirarmbåndet lydbog. Der er dog et enkelt armbånd i den lille æske, hvis hemmelighed må og skal forblive en hemmelighed, så længe Katie har noget at skulle have sagt.

Om forfatteren: Rachael English

Rachael English har skrevet Papirarmbåndet, og med den har hun formået at skrive en historie, der sætter sig fast hos læseren fra allerførste side. Det er en historie om løgne og hemmeligheder, og den udødelige kærlighed der altid findes mellem en mor og sit barn.

En af de ting der gør Papirarmbåndet lydbog til så fantastisk en historie, er det faktum, at den er baseret på virkelige hændelser.

Når Rachael English ikke skriver historiske og gribende romaner som Papirarmbåndet, arbejder hun også som vært i radioen i Irland, hvor hun bor til dagligt.

Mange af hendes andre bøger har vundet flotte priser, og har længe været på den ene eller anden bestseller-liste i Irland.