Lydbøger » Papirprinsessen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Papirprinsessen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Erin Watt

lydbog og e-bog

Introduktion

Papirprinsessen er første roman i serien om den unge Ella Harpers møde med Royal-familien. Som blot 17-årig kommer der familieløs Ella i kontakt med den velhavende Callum Royal. Callum forklarer Ella, at han er hendes afdøde fars bedste ven og får hende på den måde vundet over på sin side. Med Callum ved sin side får Ella pludselig adgang til et liv i sus og dus, og hun vælter sig pludselig i penge. Men da Ella begynder at udvikle følelser for en af Callum Royals børn, sker der uventede ting.

Papirprinsessen lydbog er en hæsblæsende og intens spændingsroman, der handler om kærlighed, sex, magt, intriger og hvad der dertil hører sig. Ved at følge beskrivelsen her på siden får du mulighed for at lytte til Papirprinsessen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Sofie Alhøj
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 9 minutter

Papirprinsessen: Handling

Papirprinsessen er en romantisk spændingsroman, der handler om magt, sex og penge. Den ugen Ella Harper er blot 17 år, da hun stifter bekendtskab med den stenrige Callum Royal. Callum overbeviser Ella om, at han gerne vil tage den unge pige under sine vinger. Callum Royal er nemlig Ella afdøde fars bedste ven – eller det påstår han i hvert fald.

Ella, der er stripper om natten men high school-studerende om dagen, bliver overtalt af Callum til at flytte ind i sit overdådige hjem. Callum har imidlertid hele fem teenagesønner, der ikke så let lader sig overtale til at holde af Ella. Ella har det dog ikke helt på samme måde, og der går ikke længe, før hun begynder at udvikle følelser før en af de fem sønner – nemlig Reed Royal.

Men Ella ved godt, at hun ikke burde nære disse følelser, og at et forhold til en af Royal-brødrene kan være yderst skadeligt. Reed Royal nærer nemlig ikke de samme følelser. Tværtimod! Han mission er at smide Ella på porten og ud af Royal-familien. Papirprinsessen føler Ella på sin rejse ind i en verden af magt, sex, penge, intriger, præstige og grænser.

Papirprinsessen lydbog er oversat fra engelsk til dansk af Merete Rostrup. Den er oplæst af Sofie Alhøj, og med Papirprinsessen lydbog får de hele 8 timer i selskab med Ella Harper, Callum Royal og Reed Royal. Vi anbefaler Papirprinsessen lydbog gratis til læseren, der er vild med Gossip Girl-serien og generelt er fan af romantik, drama, intriger, magt, penge og sex.

Om forfatteren: Erin Watt

Papirprinsessen er en romantisk spændingsroman, der er oversat til dansk efter den engelske originaltitel Paper Princess. Forfatteren bag roman er Erin Watt. Erin Watt er imidlertid et forfatterpseudonym, og bag navnet gemmer dig sig hele to forfattere, nemlig den amerikanske forfatter Jen Frederick samt den canadiske forfatter Elle Kennedy.

Frederick og Kennedy elsker at skrive og deler en stor passion for bøger. Det er især genrerne romantak og erotik, som de to elsker at give sig i kast med. Dette afspejler sig også i de andre af Erin Watts bøger, der blandt andre omfatter titlerne Askeprinsen, Løgnenes Palads og Den ustyrlige arving.