Lydbøger » Partner, løgner, elsker, krænker

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Partner, løgner, elsker, krænker Lydbog

4.1/5

Forfatter: Christina Copty

lydbog og e-bog

Introduktion

I en lang årrække er der blevet gjort mere og mere opmærksom på partnervold, som sagtens kan gå begge veje. Men enhver udenforstående kan aldrig sætte sig ind i tankegangen hos det pågældende offer. Med Partner, løgner, elsker, krænker forsøges dette. Bogen er ment til at give et indblik i den psykologiske tankegang, som kan få et offer til at blive hos sin voldelige partner.

Partner, løgner, elsker, krænker er en vigtig bog for alle at læse. Ikke kun for personer med kendskab til folk i voldelige parforhold. Partner, løgner, elsker, krænker er et vigtigt indblik til den menneskelige psyke, og hvordan mennesket selv vælger at overleve i svære situationer.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 9 timer og 25 minutter

Partner, løgner, elsker, krænker: Handling

Partner, løgner, elsker, krænker lydbog stiller det store spørgsmål, som langt de fleste stiller til en person, der befinder sig i et voldeligt parforhold; Hvorfor forlader du ham/hende ikke bare? Men det er ikke så nemt, som det lyder, hvilket Christina Copty kan fortælle om i Partner, løgner, elsker, krænker lydbog gratis. Copty er psykoterapeut og har i lang tid beskæftiget sig meget med parforhold, der er yderst destruktive for den ene eller anden part.

Men at være i et ødelæggende forhold har det med at ødelægge en persons psyke, hvilket ikke er overraskende, når hverdagen består af vold i forskellige former, konstante trusler og andre nedværdigende måder at opføre sig på. Med Partner, løgner, elsker, krænker lydbog forsøger Copty at give et indblik i begge sider af sagen i det ødelagte forhold. Hun kigger nærmere på, hvad der kan drive en person til at blive krænkende i et parforhold, og hvordan denne person kan føle, når vedkommende benytter sig af den ene manipulerende metode efter den anden.

Men Partner, løgner, elsker, krænker lydbog gratis er især også en åbenbaring om, hvordan psykisk vold kan ødelægge en person så meget, at selv hvis de finder kræfterne til at bryde det destruktive forhold, vil det få konsekvenser for deres psyke resten af deres liv.

Partner, løgner, elsker, krænker lydbog er en øjenåbnende bog, der desuden også kigger nærmere på de børn, der kan risikere at sidde i klemme i de destruktive forhold. Copty runder bogen af med specifikke råd, som kan bruges af begge parter til at komme videre fra det destruktive parforhold.

Om forfatteren: Christina Copty

Christina Copty har brugt sin viden fra sit arbejde som psykoterapeut til at skrive bogen Partner, løgner, elsker, krænker, hvor hun gør brug af sit specialeområde, der blandt andet behandler destruktive parforhold. Hun beskæftiger sig desuden med narcissisme og personlighedsforstyrrelser, som også kan være medfaktorer i ødelæggende parforhold.

Copty arbejder til daglig som psykoterapeut fra sin egen praksis i København, hvorfra hun også tilbyder onlinekurser. Partner, løgner, elsker, krænker er ikke hendes første bog om destruktive forhold. Tidligere tilbage i 2016 har hun fået udgivet Den svære kærlighed – om narcissisme og parforhold. 

Når Copty ikke beskæftiger sig med destruktive parforhold, arbejder hun desuden også med børn, der er ramt af traumer.