Lydbøger » Peddersen og Findus

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Peddersen og Findus Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sven Nordqvist

lydbog

Introduktion

Peddersen og Findus – Alle historier er for dig, der er vild med de berømte og elskede historier om den skøre Peddersen og den mindst lige så skøre kat Findus. I Peddersen og Findus lydbog kan du lytte til hele ti forskellige Peddersen og Findus-historier:

– Stakkels Peddersen
– Og hanen gol …
– Gok-Gok i køkkenhaven
– Pandekagekagen
– Da Findus var lille og forsvandt
– Jul hos Peddersen
– Nissemaskinen
– Rævejagten
– Ud i det blå med Peddersen
– Findus flytter hjemmefra

Hvis de hyggelige historier om Peddersen og Findus er noget for dig, kan du lytte til Peddersen og Findus lydbog gratis her.

Informationer:

Oplæser: Diverse
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 5 timer og 50 minutter

Peddersen og Findus - Alle historier: Handling

Peddersen og Findus er de kendte og elskede børnebøger om den gamle og søde men også lettere skøre og distræte Peddersen samt hans talende kat, Findus, der altid er ude på ballade. I Peddersen og Findus lydbog møder vi Peddersen og Findus i ti vidunderlige og underfundige historier.

I Da Findes var lille og forsvandt kan du høre historien om dengang Peddersen fik sin kat, Findus, samt hvordan Findus fik sig en slem forskrækkelse, da han skulle lære sit nye hjem at kende. I Stakkels Peddersen er Peddersen sur, trist og ked af det, fordi det er efterår og dårligt vejr. Heldigvis er Findus på sagen, og han gør alt for at opmuntre Peddersen. Til sidst tager han ham endda med på en fisketur.

I Findus flytter hjemmefra opstår der uenigheder mellem Peddersen og Findus. Den ene vil gerne sove længe, mens den anden vil op tidligt og lege. Det er der heldigvis råd for, for Peddersen har et skur i baghaven, og der kan man jo sagtens bo, hvis man er en lille kat. I Rævejagten bliver Peddersen og Findus virkelig sat på prøve. Naboens høns er blevet taget af ræven, og nu gælder det om at finde på en løsning hurtigst muligt. Heldigvis er Peddersen og Findus mestre i at finde på underlige opfindelser.

Peddersen og Findus lydbog egner sig perfekt til familier med små børn. Historierne henvender sig især til de mindre børn helt ned til 4 år. Lyt til Peddersen og Findus lydbog gratis med de mindste for en skøn og underholdende oplevelse, der med garanti sætter gang i fantasien hos både de store og de små.

Om forfatteren: Sven Nordqvist

Sven Nordqvist (f. 1946) er en svensk forfatter, tegner og illustrator. Han er bedst kendt for sin berømte bogserie om Peddersen og Findus. Foruden Peddersen og Findus er Sven Nordqvist kendt for historierne om koen Mor Muh. Sven Nordqvist forstår at skabe et børnebogsunivers ud over det sædvanlige. Med sin kombination af magisk fortællekraft og forunderlige illustrationer har han cementeret sig om en af Sveriges mest elskede børnebogsforfattere i nyere tid.

Peddersen og Findus – Alle historier er indtalt på dansk af Jesper Klein, Ellen Hillingsø, Lars Knutzon, Per Pallesen og Pernille Holst. I 2006 modtog Sven Nordqvist Astrid Lindgren-prisen; en pris, der belønner svenske børne- og ungdomsbogsforfattere.