Lydbøger » Percy Jackson

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Percy Jackson Lydbog

4.6/5

Forfatter: Rick Riordan

lydbog og e-bog

Introduktion

Historien om Percy Jackson er en af den slags historier, der får hjertet til at banke hurtigt af eventyrlyst. Det er historien om Percy Jackson, der altid har haft det lidt svært med at passe ind blandt alle andre. Af uransagelige årsager sker der altid mystiske ting omkring ham, som han ikke altid kan forklare. Hvilket lander ham i flere problemer, end hvad godt er.

Men da Percy Jackson en dag befinder sig i en ny feriekoloni, begynder han at få nogle sandheder at vide. Det viser sig, at Percy er søn til en af de store græske guder. Men ikke nok med det, han er også mistænkt for at have stjålet den store Zeus’ lynkilde. Pludselig har Percy Jackson rigeligt at se til med at bevise sin uskyld, og navigere rundt i en ny verden af mytologiske væsner, som ikke er så mytologiske længere.

Informationer:

Oplæser: Emil Rørbye
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 9 timer og 7 minutter

Percy Jackson: Handling

Percy Jackson lydbog starter ganske udramatisk, mest fordi Percy er vant til, at der sker mærkværdige ting omkring ham. Så da han får beskeden om, at han endnu engang er tæt på at blive smidt ud af skolen, tager han det ikke så tungt. I realiteten var han nok selv ude om det, eftersom han pulveriserede sin matematiklærer. Percy Jackson lydbog gratis kan ikke rigtig forklare, hvordan det helt præcist skete, hverken denne gang eller alle de andre gange, den slags ting er sket for ham.

Men da Percy Jackson lydbog en dag ender i Halvblodslejren, som er en feriekoloni som ingen andre, begynder han at finde ud af et par sandheder om sig selv. Pludselig befinder han sig blandt væsner, som er trådt direkte ud af de græske mytologier, men de er lige så levende som Percy Jackson selv.

Ikke nok med det så erfarer Percy også, at de græske guder også lever i bedste velgående. Men de er vrede. Kongen over guderne, Zeus, har fået sit lyn stjålet, og Percy befinder sig på toppen af listen af mistænkte. Dertil kan det tilføjes, at Percy også finder ud af, hvem der er hans rigtige far i Percy Jackson lydbog gratis.

Al den information kan dog ikke afholde ham fra det faktum, at han nu har ti dage til at bevise, at han ikke stjal Zeus’ lyn i Percy Jackson lydbog. Det bliver et eventyr og en rejse, der kommer til at ændre Percys liv for altid. Han får venner på vejen, der hjælper ham, men der er også dem, som vil gøre alt for at spolere det hele for Percy.

Om forfatteren: Rick Riordan

Rick Riordan er verdenskendt for sine ungdomsserier, der tager udgangspunkt i gamle mytologier. Her er han særdeles glad for den græske mytologi, som også har været inspirationen for serien om Percy Jackson. Foruden at skrive ungdomsbøger, har Riordan også skrevet en række romaner for voksne, men i senere år har han kastet sin kærlighed på ungdomsgenren.

Det begyndte med Percy Jackson og lyntyven, som er den første i serien om Percy og hans venner. Serien om Percy Jackson fortsætter i fem bøger sammenlagt, hvor læseren kan følge med i Percys liv, imens han prøver at finde rundt i en blanding af almindelig hverdag og det at være en halvgud. Hele serien om Percy Jackson er også oversat til dansk, og når du er færdig med den, er der flere i samme univers at gå i gang med.