Lydbøger » Perlesøsteren

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Perlesøsteren Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Perlesøsteren er den fjerde i serien om De syv søstre, som denne gang har kursen mod Australien. Det er Cece, som skal finde sin plads i livet denne gang. Cece beslutter sig for at opsøge sin fortid, nu hvor hun ikke længere kan se en positiv fremtid for sig, efter deres elskede far er død.

I Perlesøsteren kommer Cece ud på en rejse, der tager hende hele vejen fra sine trygge rammer i England, og til den anden side af jorden til Australien. Det bliver en rejse, der kommer til at ændre Ceces liv for altid, og måske bliver andres liv også påvirket af hendes rejse.

Perlesøsteren fortsætter samme stil, som læseren kender fra de andre bøger i De syv søstre serien.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 44 minutter

Perlesøsteren: Handling

Perlesøsteren lydbog er historien om Cece, den kunstneriske søster. Det er den fjerde historie om en af søstrene, som Pa Salt i sin tid adopterede. Men efter Pa Salts død har hver søster svært ved at finde mening med meget, og deres liv tager hver sin drastiske ændring i en anden retning. Det samme gør sig også gældende for Cece i Perlesøsteren lydbog gratis.

Cece har altid været den søster, som stod lidt ud fra resten. Dog holdt hendes forhold til Pa Salt sammen på hende, men nu hvor Pa Salt er død, er det som om, hun falder langsomt fra hinanden. Stille og roligt kan hun stå på sidelinjen, mens en af hendes søstre, Star, ganske langsomt bevæger sig længere og længere væk fra deres trygge rammer. Cece bliver desperat og ender med at droppe ud af kunstskolen, som hun ellers elsker. Febrilsk træffer hun en drastisk beslutning om at rejse væk fra England for at se nærmere på sin fortid i Perlesøsteren lydbog.

I Perlesøsteren lydbog gratis har Cece kun et spor fra sin fortid. Et fotografi i sort-hvid, som fører hende hele vejen til Australien og mere end hundrede år tilbage i tiden.

For hundrede år siden i Perlesøsteren var det Kitty McBrides historie, som bragte hende fra Edinburgh til Australien. Kittys historie blev præget af en søgen efter perler, og familiedramaer med to meget forskellige, men også identiske tvillingebrødre. 

Som historien skrider frem i Perlesøsteren lydbog, begynder der sig at danne et mønster, og Cece får hjælp og støtte fra folk, hun aldrig havde mødt før. Og alligevel begynder hun at føle sig mere og mere hjemme i et land, hun aldrig før havde besøgt.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley har skrevet en af vor tids største romanserier, der spænder over flere årtier og et hav af interessante karakterer. Det er en bedrift at skrive en roman på mere end 500 sider, og alligevel efterlade læseren med en glæde til at skulle læse næste bog i serien.

Det er også takket være hendes fans over hele verden, at bøgerne er blevet oversat til mere end 30 forskellige sprog og har solgt langt mere end 30 millioner eksemplarer.

Det kom som et kæmpe chok for alle Rileys fans, da hun i sommeren 2020 døde ganske pludseligt. Ikke alene var det tragisk at miste så fantastisk en forfatter, men også fordi hun endnu ikke havde skrevet serien om De syv søstre færdig endnu.