Lydbøger » Personlig indflydelse

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Personlig indflydelse Lydbog

4.6/5

Forfatter: Morten Münster

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvorfor lytter dine medarbejdere ikke til dig, når du forsøger at komme igennem med dit budskab? Dette er et spørgsmål, som mange ledere stiller sig selv på et tidspunkt i løbet af deres arbejdsliv. For Morten Münster, der er forfatter til dette værk, handler det som oftest om, at vi som mennesker er gode til at forringe kommunikationen med andre mennesker frem for at fremme den.

I dette værk forsøger Morten Münster at gøre op med dette ved at give os værktøjer til, hvordan vi effektivt kan kommunikere med andre mennesker. Münster er selv uddannet retoriker og forsøger med udgivelsen af dette værk at lære os om, hvordan vi kan kommunikere effektivt på en etisk forsvarlig måde og skabe bedre relationer mellem andre mennesker.

Informationer:

Oplæser: Karsten Lagermann
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 5 timer og 23 minutter

Personlig indflydelse: Handling

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor dine medarbejdere ikke lytter til dig, og hvordan du kan fremme kommunikationen med dem? Eller måske, hvordan du får en kunde til at slå til og købe fra dig? Hvad med noget helt lavpraktisk som at få din teenager til at rydde op på sit værelse? Det er noget af det, som Personlig indflydelse tager fat i.

Personlig indflydelse af Morten Münster tager fat i, hvordan man kan udøve sin indflydelse på en etisk forsvarlig måde. Ifølge Personlig indflydelse lydbog er det nemlig vigtigt, at man gør det etisk forsvarligt, da man på denne måde fremmer relationer med andre mennesker frem for at destruere dem.

Morten Münster er selv uddannet retoriker, og han har derfor arbejdet inden for, hvordan vi kommunikerer effektivt med hinanden. Lyt til Personlig indflydelse lydbog gratis og få del i nogle af de værdifulde informationer, som Münster har samlet sammen gennem sit lange arbejdsliv. Med Personlig indflydelse tager Morten Münster dig med ind i denne verden og giver dig ekspertviden, som du selv kan benytte i din dagligdag.

Undervejs i Personlig indflydelse lydbog er der masser af eksempler på, hvordan informationen udmønter sig i praksis. Personlig indflydelse benytter masser af eksempler, der med garanti kommer til at udfordre dig. Lyt til Personlig indflydelse lydbog gratis og følg hæsblæsende eksempler som nødhjælpsarbejder i Afrika, morder i en sporvogn og til mere rolige eksempler som chokoladespisende forsøgsperson.

Personlig indflydelse lydbog har lidt af det hele, og det er en bog, der med garanti kommer til at udfordre dig. Personlig indflydelse er dog samtidig en bog, der kan være med til at udvikle dig som menneske, og du kan komme i gang med rejsen lige nu.

Om forfatteren: Morten Münster

Den danske forfatter Morten Münster står bag Personlig indflydelse, hvor han beskriver sig med menneskelig adfærd. Det er der god grund til, for forfatteren er faktisk blandt de førende autoriteter i Danmark, når det kommer til adfærdsdesign. Derudover lever Morten Münster også konferencen ved navn ”Behavers”, som er blandt de ledende konferencer i Danmark omkring adfærd og forandringer.

I sit forfatterskab er Morten Münster i skrivende stund forfatter til tre bestsellere. Fælles for disse tre værker er det, at de alle handler om menneskelig adfærd. Det seneste i rækken er Personlig indflydelse, hvor der fortælles om den overraskende sandhed om, hvordan man flytter menneskers holdninger.