Lydbøger » Peter Kanin

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Peter Kanin Lydbog

4.1/5

Forfatter: Beatrix Potter

lydbog og e-bog

Introduktion

Historierne om Peter Kanin udkom helt tilbage i 1902, og da var der ikke rigtig nogen, der havde forudset, hvor populære de ville blive. Men selv mere end et århundrede efter, er der stadig børn, der bliver underholdt af den frække kanin, der ikke altid kan finde af at høre efter, hvad sin mor siger.

De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner har mange flere historier, end bare dem om Peter. For Peter har mange forskellige venner, der gerne tager på eventyr med ham – også ind i haven, der tilhører McGregor-familien. Her skal de blot have modet med sig, og ikke være bange for at ende ligesom Peters far.

Informationer:

Oplæser: Dianna Vangsaa
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 5 timer og 21 minutter

Peter Kanin: Handling

Peter kanin lydbog er en børneklassiker, som mange mener ikke kan gå af mode. Dens popularitet vil stige og dykke, men børn vil næsten altid vende tilbage til de underholdende historier om den nysgerrige kanin og alle sine venner. Det er historier, der taler til børns egen nysgerrighed, hvorfor de kan blive ved med at vende tilbage til dem.

I De samlede eventyr om Peter kanin og hans venner lydbog er Peter blevet forbudt, med meget strenge ord, nogensinde at bevæge sig ind i den store køkkenhave. Det er mr. McGregors køkkenhave, og selvom den er meget fristende at lege i, er den også særdeles farlig, hvis de skulle blive opdage at mr. McGregor. Det var nemlig, hvad der skete for Peters far, og han endte med at blive til en tærte i Peter kanin lydbog gratis.

Peters tre søstre kan godt finde ud af at lytte efter, hvad deres mor siger, men Peter er alt for nysgerrig. Selvfølgelig finder han vej ind i køkkenhaven, og da er det han opdager, hvor farligt det kan være at være en lille kanin i en stor køkkenhave i De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner lydbog gratis.

Det er ikke kun Peters eventyr du kan læse om i Peter Kanin lydbog, for Peter har mange andre venner, der også oplever lidt af hvert. Sammen med Peter Kanin kan du høre om Julie Rapand og Mille Persille og de eventyr, de forvilder sig ud i enten i skoven eller den farlige køkkenhave.

Om forfatteren: Beatrix Potter

Beatrix Potter udgave oprindeligt de søde historier om Peter Kanin enkeltvis tilbage i 1902. Dengang var det ikke almindeligt kendt for kvinder at udgive børnebøger på den måde, men hun beviste hurtigt, at hendes fantasi og kærlighed til de små dyr, nemt kunne underholde mange børn.

Siden den første historie om Peter Kanin udkom, har de solgt i mere end 45 millioner eksemplarer over hele verden. Historierne får hele tiden nyt liv med hver genfortælling af dem, hvad end det er nye og detaljerede udgivelser af de samlede eventyr, eller om det er filmatiseringer af eventyrene på den ene eller den anden måde.