Lydbøger » Peter Pan

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Peter Pan Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Den klassiske børnebog om Peter Pan er skrevet af Bjarne Reuter. Han er en dansk forfatter, som har modtaget flere litterære priser samt nomineringer. For mange er forfatteren kendt for at skrive børne- og ungdomsbøger. Dette har han gjort i flere årtier. Flere er introduceret til forfatterens værker gennem deres uddannelsesinstitution.

Den originale version af Peter Pan er skrevet af Sir James Matthew. Bjarne Reuter har efterfølgende gengivet denne fortælling. Bjarne Reuter har genfortalt værket ud fra hvordan han oplevede værket, da han var en lille dreng og læste det for første gang. I værket hører man igen om Peter Pan, Ønskeøen og dens beboere, Kaptajn Klo samt søskendeflokken bestående af Wendy, Michael og John.

Informationer:

Oplæser: Peter Bollerslev
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 2 timer og 18 minutter

Peter Pan: Handling

Peter Pan af både Sir James Matthew og Bjarne Reuter er for mange en kendt karakter i en fortælling, som mange hørte i deres barndom. Peter Pan er nemlig både en passende fortælling som godnathistorie til de små, men fungerer også for voksne, som søger tilbage til den nostalgiske følelse fra barndommen.

Man bør dog lægge mærke til, at Peter Pan af Bjarne Reuter er en omskrivning af den originale version fra 1904, som var skrevet af Sir James Matthew. Dette betyder dog ikke, at man ikke kan genkende værket. De samme karakterer fra barndommen er igen præsenteret, men i en sjovere version. Lyt til Peter Pan lydbog gratis.

Man hører i Peter Pan lydbog den klassiske fortælling om Peter Pan. Mange har nemlig læst eller set denne fortælling i barndommen. I Peter Pan lydbog hører man igen om Peter Pan og den fortryllende ø ved navnet Ønskeøen. Selvfølgelig hører man også om søskendeflokken bestående af Wendy, John og Michael. Man kan med fordel lytte til Peter Pan lydbog gratis, for at opleve den fangende samt nostalgiske følelse, som værket kan skabe.

I Peter Pan lydbog er man placeret i børneværelset tilhørende Wendy, John og Michael. Gennem vindueskarmen og hen bag Wendy, placerede Peter Pan sig. Hun var ikke chokeret, men hun var overrasket og begejstret over hans tilbagevenden! Brødrene John og Michael var dog i chok over at Peter Pan var i værelset.

Tilbage på Ønskeøen venter Rødderne, Klokkeblomst og Tiger-Lily. Men Kaptajn Klo er også i vente.

Man kan med fordel lytte til Peter Pan lydbog gratis, hvis man vil høre denne gengivne version.

Om forfatteren: Bjarne Reuter

Den ikoniske Bjarne Reuter er født i Danmark i 1950, og han er en kendt dansk forfatter. Forfatteren har desuden en læreuddannelse, som han modtog i midten af 1970’erne.

Forfatteren Bjarne Reuter er en meget kendt figur inden for dansk litteratur, men også på den internationale litterære scene er han kendt. Hans værker har vundet adskillelige litterære priser, og han har også været nomineret til flere priser. Eksempelvis har han vundet De Gyldne Laurbær i 1980’erne.

Mange vil kunne genkende forfatteren fra barndommen eller ungdommen. Dette skyldes de mange børnebøger han har skrevet, såsom Peter Pan, men også de adskillelige ungdomsromaner, som mange unge har haft på deres læseliste. Mange unge er blevet introduceret til forfatteren gennem deres uddannelsesinstitution.