Lydbøger » Pigen der flygtede fra Auschwitz

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pigen der flygtede fra Auschwitz Lydbog

4.6/5

Forfatter: Ellie Midwood

lydbog og e-bog

Introduktion

Pigen der flygtede fra Auschwitz er en historisk roman om Anden Verdenskrigs rædsler. Det er en ærlig og brutal fortæller, der bygger på en ægte historie. Men selv i mørket er det muligt at finde et lys. Det finder Mala ud af, da hun kommer til Auschwitz og møder fange nummer 531, Edward.

De to finder hurtigt ud af, at de har mere til fælles, end man lige skulle tro, og sammen begynder de at planlægge, hvordan de kan flygte fra den frygtelige lejr.

Pigen der flygtede fra Auschwitz lydbog er skrevet af den prisvindende, amerikanske forfatter Ellie Midwood. Bogen er oversat fra engelsk til dansk af Veronika Ahrensbøll Schultz og er opløst af Katrine Bach. Du kan lytte til Pigen der flygtede fra Auschwitz lydbog gratis ved at følge vores anvisninger her på siden.

Informationer:

Oplæser: Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 33 minutter

Pigen der flygtede fra Auschwitz: Handling

Pigen der flygtede fra Auschwitz er et historisk drama, der handler om Anden Verdenskrig. Romanen bygger på den virkelige historie om Mala Zimetbaum, der som den første kvinde formåede at flygte fra helvede på jord – nemlig koncentrationslejren Auschwitz i Polen.

I Pigen der flygtede fra Auschwitz møder vi gange nummer 19880 – Mala. Mala er ikke dum, og da hun stiger på kreaturtoget, der skal køre hende mod Auschwitz ved hun godt, at hun er ved at blive kørt til sin død. I lejren møder hun dog fange nummer 531, Edward. Edward har været i lejlen længe. Han er en politisk fange, og den politiske ild brænder stadig i ham.

Selvom Edward ligner alle de andre fanger i sin stribede uniform, er han anderledes end de fleste andre fanger i lejren. Edward har nemlig en plan. Han er leder af en underjordisk modstandsgruppe, og sammen med de andre medlemmer i gruppen planlægger han, hvordan han kan flygte. Edward tænder et håb i Mala, og de to indgår en pagt. De vil undslippe sammen – eller dø sammen.

Pigen der flygtede fra Auschwitz lydbog er skøn underholdning for alle historieinteresserede læseheste. Du får en dejligt lang bog på hele 373 sider, og det giver en lydbog på hele 10 timer og 33 minutter. Du får altså masser af underholdning med dette spændende lydbog.

Har vi fanget din interesse? Vi giver dig muligheden for at få fingrene i Pigen der flygtede fra Auschwitz lydbog gratis her på siden. Følg anvisningerne her på siden, og Pigen der flygtede fra Auschwitz lydbog kan blive din.

Om forfatteren: Ellie Midwood

Ellie Midwood er en prisvindende, amerikansk forfatter, der er kendt og elsket for sine historiske fiktionsværker. Midwood er ikke blot og elsket og kendt i USA. Også det store udland har taget hendes skriverier til sig, og hendes bøger er blevet oversat til intet mindre end 14 sprog. Da Ellie Midwood voksede på, fortalte hendes bedstefar hende fascinerende og skræmmende historier om sin tid ved fronten i Anden Verdenskrig.

Bedstefaderens historier tændte en ild i Ellie Midwood, der som ganske ung begyndte at skrive om Anden Verdenskrig. Hendes passion for og interesse i historie er da også grundelementer i hendes værk. Hendes første roman er ”The Girl from Berlin”, og siden har hun skrevet mere end 10 bøger, der alle er historiske romaner. Pigen der flygtede fra Auschwitz er nyeste skud på stammen og et must for alle historienørder.