Lydbøger » Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pigen der forsvandt - Emilie Meng mysteriet Lydbog

4.4/5

Forfatter: Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Sagen, som vi følger i Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet rystede det danske samfund. Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen har i denne bog samlet detaljerne i en af den nyere tids mest chokerende sager fra Danmark.

Lyt til Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog gratis og følg med, når historien bliver kulegravet. Sagen om Emilie Meng er nemlig en af de mest mystiske kriminalsager i nyere tiden, hvor en blot 17-årig pige forsvandt.

Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet trækker spor til de mørkere dele af det danske samfund, og det sætter fokus på nogle af de potentielle fejl, som ordensmagten kunne have begået. Lydbogen kan høres på f.eks. Chapter, Bookbeat, Mofibo og Nextory.

Informationer:

Oplæser: Thomas Leth-Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 8 timer og 39 minutter

Pigen der forsvandt - Emilie Meng mysteriet: Handling

Hvis du vil høre alle detaljerne i en fortælling, der chokerede den danske offentlighed, er Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet sandsynligvis noget for dig.

Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog er en dokumentarisk fortælling om en pige, der forsvandt. Du kan lytte til Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog gratis og følge denne historie, der bliver kulegravet. Sagen om Emilie Meng er en af de mest mystiske kriminalsager i den nyere Danmarkshistorie, og her følger vi historien om den 17-årige Emilie Meng, der forsvandt.

I Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog tager to journalister fat i den omfattende kriminalsag og fortæller historien, der chokerede alle lag i det danske samfund. De to journalister undersøger i Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet detaljerne i sagen. Følg med i Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog og hør om de mulige fejl i politiets efterforskning.

Bogen Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet bringer også nye spor frem i lyset og sætter skarp fokus på nogle af de mistænkte i sagen. Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog tager dig med på en rejse ind i de mørkeste afkroge af den kriminelle undergrund.

Lyt til Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet lydbog gratis og hør, hvad der sker, når borgerne i et samfund begynder at miste tilliden til ordensmagten og retssamfundet. Få de to journalisters bud på, hvad der i virkeligheden skete med Emilie Meng i Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet.

Om forfatteren: Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen

Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen er de to forfattere til Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet. Begge forfattere har taget en uddannelse som journalist, og i denne bog undersøger de en af de mest omtalte sager i den moderne Danmarkshistorie. I skrivende stund har de to journalister udelukkende Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet på CV’et.

Udover udgivelsen af Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet er Weile kendt som skribent hos blandt andet Berlingske og Metroxpress A/S, hvor der jævnligt udgives artikler. Jesper Vestergaard Larsen er tilknyttet redaktionen hos BT, hvor han jævnligt udgiver artikler.