Lydbøger » Pigen i brønden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pigen i brønden Lydbog

4.7/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Pigen i brønden er en bog fra serien om Rolando Benito og Anne Larsen.

En ung kvinde bliver fundet mishandlet og forslået i Aarhus i en boligblok. Politikommissær Rolando Benito sættes på sagen. Han finder hurtigt ud af, at andre kvinder er forsvundet på mystisk vis nær Botanisk Have i Aarhus.

Nu sættes jagten ind på den skyldige. Når du lytter til Pigen i brønden lydbog, finder du hurtigt ud af, at det bliver mere besværligt, end Rolando havde forventet. Der er tale om modbydelige forbrydelser, der er drevet af kvindehad og kynisme.

Du kan høre Pigen i brønden lydbog gratis ved at følge vores links her på siden.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 2 minutter

Pigen i brønden: Handling

Der har hobet sig et antal af forsvindingssager op ved Østjyllands Politi. Rolando Benito har hele tiden frygtet, at de til sidst ville ende på hans bord i Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet.

Efter at den unge kvinde bliver fundet i den aarhusianske boligblok, går der ikke lang tid før en af de forsvundne kvinder findes død i Viby. Pigen bliver fundet lige ved siden af en skraldespand og der er ikke mange spor at gå efter.

Rolando får hjælp fra en ny koordinerende enhed ved politiet. Det er dog ikke lige til at gennemskue motivet bag drabet og forsvindingerne. Det tager lidt for lang tid at få sagen opklaret, hvilket ender med at have triste konsekvenser for en af politiets egne personer.

Journalisten Anne Larsen bliver tilkaldt for at hjælpe. Hun finder en sammenhæng, der får en afgørende rolle. Anne bliver dybt involveret i sagen og da hun kommer for tæt på, opstår der problemer.

Pigen i brønden lydbog er i sandhed en lydbog, der er svær at komme fra igen. Historien bliver mere og mere indviklet og det viser sig, at der står en uhyggelig kvindehadsk subkultur bag.

Husk at du kan høre Pigen i brønden lydbog gratis, så du kan hurtigt komme i gang med den spændende krimi.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Pigen i brønden er skrevet af forfatteren Inger Gammelgaard Madsen. Hun er uddannet som grafisk designer, men har fået stor succes med serien om Rolando Benito og Anne Larsen. Serien har ligget på mange bestsellerlister.

Inger er selv opvokset lidt udenfor Aarhus på et gartneri i Galten. Hun bor i dag i Risskov. Derfor er det også ekstra spændende, at Pigen i brønden lydbog foregår i Aarhus.