Lydbøger » Pigen under jorden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Pigen under jorden Lydbog

4/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Pigen under jorden er en medrivende fortælling om Ruth Galloway, og hendes arbejde som arkæolog, som fra tid til anden hjælper det lokale politi med at opklare sager, som ingen endnu har fundet de rette svar til. I Pigen under jorden kommer Galloway til at åbne op for en sag, der begyndte for mere end ti år siden.

Pigen under jorden er den første i serien om Ruth Galloway, der til daglig arbejder som knogleekspert. Hendes arbejde og ekspertise betyder også, at hun jævnligt skal hjælpe politiet med sager. Nogle gange ender de sager med også at sætte Galloways eget liv over styr.

Informationer:

Oplæser: Kathrine Høj Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 2 minutter

Pigen under jorden: Handling

Pigen under jorden lydbog begynder med et fund af et lig. I Norfolk har det lokale politi ved et rent tilfælde fundet nogle menneskeknogler i en saltmarsk. Placeringen af knoglerne får straks politiet til at antage, at de tilhører den pige, som forsvandt i en kidnapningssag for ti år siden. Lucy Downey blev aldrig fundet, og det påvirkede samfundet betydeligt i Pigen under jorden lydbog gratis.

Det er først, da Ruth Galloway bliver tilkaldt til sagen, at sandheden for alvor kommer frem i lyset. Galloway er arkæolog og udnævnt knogleekspert, og det tager hende ikke lang tid at finde ud af, at knoglerne ikke er Lucy Downey, men i stedet er det knogler fra tusind år siden. Det slår dog ikke Harry Nelson ud, kriminalinspektøren, der er sat på begge sager i Pigen under jorden lydbog.

I de seneste ti år, hvor Lucy har været forsvundet, har Nelson kontinuerligt modtaget en række af breve, der refererer til rituelle og okkulte ofringer. Han beder om hjælp fra Galloway til at tolke disse, da endnu en pige pludselig meldes savnet i området i Pigen under jorden lydbog gratis.

Der går ikke lang tid, før det går op for Galloway, at hendes samarbejde med politiet sætter hendes eget liv over styr. Nu handler det ikke kun om at redde den forsvundne pige i Pigen under jorden lydbog. Galloway skal også gøre sit for at kunne udføre sit arbejde og stadig bevare sit liv intakt, inden den berygtede gerningsmand vælger at slå til igen.

Om forfatteren: Elly Griffiths

Pigen under jorden er den første i serien fra Elly Griffiths om den interessante Ruth Galloway og hendes arbejde som arkæolog. Hver bog har sin egen afsluttet historie, mens Galloways personlige historie fortsættes fra bog til bog. 

Hvis du tidligere har læst bøgerne af Kathy Reichs om en anden arkæolog, Temperance Brennan, kan du roligt give dig i kast med bøgerne om Ruth Galloway. Du vil sikkert også kunne genkende navnet Temperance Brennan fra den populære TV-serie Bones. Det er noget af den samme stil, du får i en Galloway-bog.

Indtil videre findes der 14 bøger i serien om Galloway, som du kan se frem til.