Lydbøger » Pilen peger på dig

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pilen peger på dig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Agnete Gersing, Kirsten Hvid-Hansen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis en chef eller leder har mod til at lede, og gør noget ud af det, vil virksomhedens medarbejdere med garanti udvise et større engagement, have en højere arbejdsglæde, udvise mere tillid, og have en større lyst til at yde deres bedste. Hvis en leder ikke er god, vil medarbejderne aldrig yde deres ypperste, og derfor er det for virksomheden vigtigt, at de har en stærk leder, som kan motivere medarbejderne.

Hvis du ønsker at dine medarbejdere performer bedre, eller at du ønsker at udvikle dig til at blive en god, eller bedre, leder, så er Pilen peger på dig lydbog som skræddersyet til dig.

Informationer:

Oplæser: Sara Qvist
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 10 timer og 16 minutter

Pilen peger på dig: Handling

De to forfattere, Agnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen, tager i bogen Pilen peger på dig et kig på hvordan lederens personlighed skal være, og hvilke kompetencer denne skal besidde.

Lederen bærer ansvaret for alt i virksomheden, og så er det vigtigt at kunne bære det pres. Lederen skal også være bevidst om egne styrker og svagheder, hvordan han eller hun arbejder med dem, og hvordan de påvirker medarbejderne. Lederen skal også konstant være opmærksom på, at tingene gøres på den mest hensigtsmæssige måde, og ikke bare den måde man plejer, eller den måde der er nemmest. Man kan altså sige, at Pilen peger på dig som leder.

Ledergenet er ikke blot at kunne råbe højest og kunne finde ud af at kommandere med andre – det er så meget andet end det. En god leder har også en “blød personlighed” – det er faktisk hvad der skaber en rigtig god leder. De bløde værdier er samtidig også de hårdeste, og de sværeste at mestre.

De bløde værdier er eksempelvis at kunne sige højt, når noget ikke fungerer, og at arbejdsgange skal forbedres. Du skal som leder kunne stille krav, men samtidig give en anerkendende og tydelig feedback, som skal leveres på den helt rigtige måde. Som leder skal du også kunne tale oprigtigt om tingene, specielt når det er svært og personligt. Det er også vigtigt, at medarbejderne kan spejle sig i lederen, og man skal kunne håndtere både sine egne og andres følelser.

Som navnet også antyder, så peger pilen på lederen – og derfor må lederen kunne udvise mod. Modet til at stå ved at være det menneske, man er – for når man åbner op for andre, så vil de også automatisk gøre deres job bedre, da de føler højere tilknyttelse til jobbet. Derfor kan Pilen peger på dig lydbog kun anbefales på det kraftigste.

Om forfatteren: Agnete Gersing & Kirsten Hvid-Hansen

Bogen Pilen peger på dig har 2 forfattere. De 2 forfattere er begge kvinder, og har begge en imponerende stor viden indenfor virksomheder og ledelse heraf.
De to forfattere hedder Agnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen.

Agnete Gersing er en dansk embedsmand. Hun var i perioden 2015-2019 departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, og har bl.a. været direktør for Herlev og Gentofte Hospital.

Kirsten Hvid-Hansen har også meget erfaring. Kirsten har specialiseret sig i at få virksomheder til at virke relaterbare for kunder og medarbejdere, og på den måde skabe værdi for virksomhederne. Derfor arbejder hun i dag som coach for store virksomheder, og hjælper dem med at opnå de bedst mulige resultater. Derudover er hun uddannet psykoterapeut, og har også en HD i Master Marketing Management.

Det er altså 2 forfattere, der ved noget om at optimere, og hvordan man er en god leder.

Pilen peger på dig lydbog gratis kan virkelig anbefales.