Lydbøger » Plads 7A

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Plads 7A Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sebastian Fitzek

lydbog og e-bog

Introduktion

Plads 7A er en hæsblæsende og frygtindgydende krimi for alle læsere, der lider af flyskræk. Selv hvis du ikke lider af flyskræk, vil du opdage, at denne krimi holder dine ben fast plantet på jorden et godt stykke tid efter.

Plads 7A er historien om den sorgramte Mats Krüger, som stadig kæmper med tabet af sin hustru. Selv en flytning til den anden side af jorden har ikke kunne dulme den sorg og det hul i hjertet, som hustruen har skabt hos Mats. Det eneste, der er i stand til at få Mats hjem til Tyskland og alle minderne igen, det er hans højgravide datter. Men på flyveturen hjem bliver Mats nødt til at stå ansigt til ansigt med en skræmmende frygt, som ingen andre lader til at være opmærksom på.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 38 minutter

Plads 7A: Handling

Plads 7A lydbog er historien om den sorgramte Mats Krüger. Det er en sorg, som har sat sine tydelige spor i Mats Krüger, og har udviklet sig til en frygtelig angst. Det var hustruens død, som blev katalysatoren for en voksende angst hos Mats Krüger og årsagen til, at han besluttede sig for at flytte fra minderne i Tyskland. 

Siden hustruens død flyttede Mats Krüger til Argentina, hvor han forsøgte at skabe sig et nyt liv uden de pinefulde minder om sin hustru. Hvilket også betød, at Mats Krüger endte med at bryde al kontakt til deres datter, Nele, i Plads 7A lydbog gratis. Men angst skal ikke have lov til at få overtaget i livet på Mats Krüger. Det indser han, da hans højgravide datter kontakter ham igen efter lang tids sorgbekæmpelse for dem begge.

I Plads 7A hjemme i Tyskland har Nele brug for nogen, der kan hjælpe hende, når barnet kommer til verden. Hun beder sin far om hjælp, og pludselig må han stå ansigt til ansigt med sin paniske angst for at flyve. Samtidig bliver han nødt til at erkende sine andre angstfølelser.

Derfor ender Mats Krüger alligevel på et fly til Berlin i Plads 7A lydbog gratis, hvor han ihærdigt forsøger at kontrollere sin skræk for at flyve. Han indser dog hurtigt, efter flyet er lettet, at der er langt værre ting at frygte end en smule turbulens i Plads 7A lydbog.

Det lader til, at Mats Krüger er den eneste ombord på flyet, som er klar over, at der er et våben med om bord. Et våben som ingen lader til at lægge mærke til i Plads 7A lydbog.

Om forfatteren: Sebastian Fitzek

I Tyskland er Sebastian Fitzek et kendt navn i krimigenre, mens han hjemme i Danmark først er ved at blive kendt. I Danmark har Sebastian Fitzek indtil videre fået oversat tre af sine romaner, som i resten af verden er blevet oversat til mere end 20 forskellige sprog. På verdensplan har hans bøger solgt mere end 13 millioner eksemplarer, og danskerne er da også ved at få øjnene op for hans psykologiske thrillere.

Som den eneste tysker til dato, har Sebastian Fitzek modtaget den flotte europæiske krimipris, The Ripper Award. Tidligere er det skandinaviske forfattere som Håkan Nesser og endda vores egen Jussi Adler-Olsen, som har vundet det flotte krimipris. Hvilket vidner om de historier, som Sebastian Fitzek forfatter til sine læsere blandt andet også i Plads 7A.