Lydbøger » Polarcirklen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Polarcirklen Lydbog

3.5/5

Forfatter: Liza Marklund

lydbog og e-bog

Introduktion

Liza Marklund gør det igen. Med Polarcirklen åbner Liza Marklund for endnu en nervepirrende kriminalroman, som får dig til at sidde længe oppe og læse. Polarcirklen tager dig med på en intens rejse på tværs af 40 år. Der bliver åbnet op for hemmeligheder, som har været godt gemt væk i årtier, og som burde blive ved med at være gemt væk.

Fundet af et lig, hvor ofret forsvandt for 40 år siden, kommer til at ændre livet for mange mennesker. Polarcirklen lydbog er en livsomvæltende fortælling, som har alle de gode elementer, som en krimi fra Liza Marklund skal have. Du kommer til at sidde klistret fast til siderne fra start til slut.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 54 minutter

Polarcirklen: Handling

Polarcirklen lydbog tager læseren med tilbage til sommeren i 1980. I den stille by Stenträsk er der ingen, der forventer, at deres lille by vil blive en del af nyhedsoverskrifterne. Men det er præcis, hvad der sker, da en 17-årig pige pludselig forsvinder. Ingen ved, hvad der skete, og politiet endte med at give op på sagen. Pigen blev aldrig fundet, og byen Stenträsk blev aldrig den samme igen.

I Polarcirklen lydbog gratis bliver den frygtelig sag glemt med årene, indtil en dag 40 år senere, da læseklubben Polarcirklen finder pigens lig. 

Det bliver en oplevelse, som veninderne får svært ved at glemme, og begivenheden kommer til at forfølge dem lang tid efter. Pigens lig blev nemlig fundet muret inde i et brofundament. For at gøre hendes død endnu mere forfærdelig, var hun og nøgen og hun havde fået hugget hovedet af.

Hver gang veninderne mødes efter den skæbnesvangre opdagelse, kommer der flere og flere hemmeligheder frem i lyset. Hemmeligheder som burde være forblevet i mørket i læseklubben Polarcirklen. 

Polarcirklen lydbog gratis er samtidig også historien om Wiking Stormberg. Nu er han chefen hos det lokale politi i Stenträsk, men i sin ungdom var han den dreng, som alle pigerne var forelsket i. Som sagen om den forsvundne pige skrider frem, bliver han inddraget mere og mere, og livet i Stenträsk har aldrig været så fyldt med drama, siden pigen forsvandt for 40 år siden.

Polarcirklen lydbog er Liza Marklunds nyeste krimiserie, som tager fat på de mange hemmeligheder, som unægtelig vil kæmpe sig frem i lyset.

Om forfatteren: Liza Marklund

Liza Marklund kan vist roligt kalde sig den ukronede dronning af krimier i hele Skandinavien. Siden hun debuterede med sin første roman i 1995, har hendes karriere haft usandsynlig meget fart på. Alene hendes krimiserie om Annika Bengtzon, som danskerne også forelskede sig i, er blevet solgt i mere en 13 million eksemplarer og oversat til mere end 30 sprog.

Liza Marklund er selv født i en lille by nær den Arktiske Cirkel, men i dag bor hun delvist i Stockholm i Sverige og Marbella i Sydspanien.

Polarcirklen er den første bog i en planlagt trilogi, hvor alle vil komme til at udspille sig i den lille og normalt udramatiske by Stenträsk.