Lydbøger » Postkort fra Berlin

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Postkort fra Berlin Lydbog

4.3/5

Forfatter: Mandy Robotham

lydbog og e-bog

Introduktion

Postkort fra Berlin tager læseren med tilbage til et Berlin, der endnu ikke har oplevet frygten eller skaderne fra en krig, som ændrede hele verden. Alligevel er det en storby ulig mange andre, hvilket Georgie Young også erkender, da hun bliver sendt til Berlin som nyuddannet journalist.

Selvom krigen endnu ikke har fået sit tag i byen, er det tydeligt, at den lurer rundt om hvert eneste hjørne på gaderne. Berlin i 1938 er endnu ikke så farlig, som byen senere bliver. 

Postkort fra Berlin er den medrivende historie om en ung journalist, der ikke kan holde ud at se på, mens der bliver begået brutalitet mod andre uskyldige mennesker. Sammen med sin med-journalist beslutter Georgie at gøre noget ved det, på den eneste måde, hun kender til. Hun tager ordet i sin magt.

Informationer:

Oplæser: Julie Berthelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 3 minutter

Postkort fra Berlin: Handling

Postkort fra Berlin lydbog er historien om Georgie Young, der bliver stationeret til Berlin som journalist, sammen med en anden kollega fra London, Max. Begge er spændte på deres nye opgave, men ingen af dem var forberedte på det centrum af aktivitet, som Berlin er blevet, da de ankommer til byen. Det vrimler med nazister, og røde flag hænger, hvor end øjet kigger. I Postkort fra Berlin lydbog gratis må Georgie se til med dårlig samvittighed over, at hun ingenting kan gøre for de uskyldige mennesker, der brutalt bliver frarøvet deres hjem. 

I Postkort fra Berlin lydbog er der ingen, der tager journalisterne Georgie og Max alvorligt, og deres hænder er bundne. Hvad de kan gøre med nazisterne, der hele tiden holder øje med dem. Men Georgie giver ikke op, og sammen med Max udtænker de en tilsyneladende uskyldig artikelserie, som de kalder Postkort fra Berlin. Det bliver deres måde at videreformidle til resten af verden om alle de grusomme begivenheder, der udfolder sig i Berlin og resten af Tyskland. Det gør de velvidende, at det er med deres eget liv som indsats i Postkort fra Berlin lydbog gratis.

Ingen af dem havde forventet at blive draget så langt ind i den verden, som endnu holder sig under overfladen i Tyskland, men som bare venter på at bryde frem i Postkort fra Berlin lydbog. Som Georgie får skrællet hvert lag af, forfærdes hun af den sandhed, som Hitler har planlagt for Tyskland og senere resten af verden. Uden at kunne kontrollere det hele, bliver de to journalister mere og mere viklet ind i en verden, som er mere alvorlig og dyster, end nogen af dem overhovedet kunne forestille sig.

Om forfatteren: Mandy Robotham

Siden Mandy Robotham var 9 år gammel, har hun betragtet sig selv som forfatter. Dog endte hun alligevel med først at blive journalist, inden hun senere også blev mor. Senere endte hun også med at blive jordemoder, hvilket hun tog med sig, da hun begyndte at skrive om fødsler, død og alle de følelser, som opstår mellem de to stationer. 

Postkort fra Berlin er den første af Mandy Robothams romaner, som er oversat til dansk. Hendes andre romaner har også et mindre eller større element af historie med sig. Hvilket begyndte med hendes første roman i 2018, The German Midwife, som dog ej er oversat til dansk.