Lydbøger » Poul Reichhardt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Poul Reichhardt Lydbog

4.9/5

Forfatter: Anne-Sofie Storm Wesche

lydbog og e-bog

Introduktion

Langt de fleste danskere er vokset op med Poul Reichhardt på deres fjernsynsskærm på et eller andet tidspunkt. Hans ansigt er lige så bekendt i danske familier, som mange andre danske skuespillere er. I løbet af sin karriere opnåede Poul Reichhardt flere forskellige store succeser på tværs af skuespillerscenen, og mange af hans roller er stadig husket med stolthed den dag i dag.

I Poul Reichhardt – Blot et menneske får læseren et indblik i den mand, der gemte sig bag de mange fiktive personer, som danskerne forelskede sig i på skærmen. Bogen giver et indblik i en mand, som på gode og dårlige dage blot forsøgte at leve sit bedste liv.

Informationer:

Oplæser: Jesper Hvilsom
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 12 minutter

Poul Reichhardt: Handling

Poul Reichhardt lydbog er et af de skuespillernavne, som størstedelen af Danmarks befolkning kender til i stor eller lille forstand. Selv hvis de ikke kender ham af navn, vil de i langt de fleste tilfælde kende ham af udseende for mindst en af sine bemærkelsesværdige roller, som han havde i løbet af sin forrygende skuespillerkarriere. 

Poul Reichhardt lydbog gratis fortæller historien om den familiefar, der arbejder hårdt for sin families skyld. Bogen er fortalt fra Reichardts egne fire børn, hvilket giver læseren en lang række ærlige og overraskende historier. Poul Reichhardt lydbog er ikke bare en smuk fortælling om livet som næsten fast inventar i de mange Morten Korch-film, som blev lavet med en ung og standhaftig Poul Reichardt. Det er også en historie om den mand, der kæmpede i hverdagen, så snart kameraet blev slukket eller gardinet trukket for på scenen igen.

Livet som skuespiller var ikke kun fyldt med opture for Poul Reichhardt, og læseren vil blive overrasket og imponeret over at læse om de prøvelser, som Poul Reichhardt kæmpede med dagligt. Når kameraet blev slukket, stod Reichardt tilbage som enkemand og enlig far til fire børn i Poul Reichhardt lydbog. Læseren vil blive overrasket over at høre, hvordan Reichhardt havde problemer med en forstyrrende hjerneblødning, som han nægtede at give indflydelse i sit arbejde. Efter at have læst Poul Reichhardt lydbog gratis vil de fleste ikke kunne se Huset på Christianshavn eller andre film med Poul Reichardt uden at være en smule mere imponeret.

Om forfatteren: Anne-Sofie Storm Wesche

Poul Reichhardt fortæller den virkelige og ærlig historie om en mand, der blev folkekendt i landet, og som accepterede den kærlighed samtidig med, han kæmpede mod sine egne nedture i livet. Biografien om Poul Reichhardt giver et helt nyt billede på en mand, som man troede, man kendte, fordi man har set ham i så mange programmer på TV. Men med fortællinger fra Reichardts egne fire børn i denne biografi får læseren en fornyet respekt for en mand, der formåede at kæmpe sig gennem livet uden på noget tidspunkt at sige fra.

Det er Anne-Sofie Storm Wesche, der har sammenfattet alle minderne fra de fire børn og skrevet det til bogen om Poul Reichhardt. Wesche har tidligere skrevet flere bøger om store danske skuespillere som Kirsten Walther og Per Pallesen.