Lydbøger » Prinsessen og morderen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Prinsessen og morderen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Magnus Nordin

lydbog og e-bog

Introduktion

Prinsessen og morderen blev i 2003 kåret som årets bedste, svenske ungdomskrimi ved uddeling af den svenske pris kaldet Sporhunden. Prinsessen og morderen lydbog er en spændende ungdomsroman, der handler om kærlighed, venskaber, skole og mord. Historien handler om den 15-årige Frederik, der efter en fest, hvor der er kommet lidt for meget indenbords, tager imod et lift fra en fremmed.

Bogen er oversat fra svensk til dansk af Ilse M. Haugaard og er indtalt og oplæst af Christian Engell. Her på siden finder du ud af, hvordan du får adgang til 6 timer i selskab med Prinsessen og morderen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 5 timer og 59 minutter

Prinsessen og morderen: Handling

Prinsessen og morderen handler om Frederik på 15 år. Frederik kan godt lide at feste, og den får ikke for lidt. Efter en fest, hvor Frederik har fået masser at drikke og ikke er helt ædru, tilbyder en fremmed mand at køre ham hjem. Frederik siger ja tak til liftet, men det viser sig hurtigt, at det nok ikke var den helt rigtige beslutning.

Har Frederik netop sat sig ind i en bil med en morder? Bliver dette hans sidste fest? Udover Frederik stifter læseren i Prinsessen og morderen bekendtskab med Frederiks venner og skolekammerater Markus, Nina, Jajje, Teo og Lenita. Teo er skoletræt, mens Markus jagter Nina, som han er forelsket i. Men Nina er vild med Jajje.

Prinsessen og morderen lydbog handler om klassiske ungdomstemaer som forelskelse, den første kærlighed, trekantsdramaer, jalousi, skole, venner. Derudover handler historien om de mere dystre og morderiske sider af livet. Historien foregår i en mindre forstad til Stockholm og giver et realistisk billede af svensk ungdomsliv. Bogen anbefales fra 12 år og op.

Prinsessen og morderen lydbog er en klassisk ungdomskrimi, når de er allerbedst. Den er fyldt med spænding og gys men også kærlighed og varme. Bogen giver stof til eftertanke for både yngre og ændre læsere, og den blev da også kåret til årets bedste svenske ungdomskrimi i 2003. Du kan lytte til Magnus Nordins Prinsessen og morderen lydbog gratis ved at følge guiden her på siden. Nyd 6 timer i selskab med Frederik, Markus, Nina og alle de andre karakterer.

Om forfatteren: Magnus Nordin

Magnus Nordin (f. 1963 i Täby, Sverige) er forfatter på fuld tid. Tidligere har han arbejdet som højskolelærer. Magnus Nordin debuterede med bogen Gudnars ring i 2000, og siden har han udgivet adskillige bøger, blandt andet ungdomskrimien Afgrundens engle og romanen Forfølgeren. Udover Prinsessen og morderen er Magnus Nordin kendt for bogserien Zombierne.

Magnus Nordin har vundet flere priser for sit forfatterskab. Blandt andet vandt han den svenske pris ved navn Sporhunden i 2003. Derudover har han været nomineret til August-prisen, der er en svensk litteraturpris. Prisen blev indstiftet i 1989, og den uddeles hvert år på baggrund af indstillinger fra forlagene.