Lydbøger » Prop og Berta

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Prop og Berta Lydbog

4.5/5

Forfatter: Bent Solhof

lydbog og e-bog

Introduktion

Prop og Berta lydbog er særlig populær til børn, som er mellem 3 og 6 år. Fortællingerne har en masse gode moraler samtidig med, at fortællingerne er sjove for børnene. Gratis lydbøger er blevet meget populært og ikke blot til voksne. Børn kan få rigtig meget glæde af lydbøger, da det er afslappende på en anden måde, end hvis bøgerne læses højt. Vi anbefaler dog ikke, at man dropper højtlæsningen helt, da det giver en helt særlig form for kvalitetstid med sine børn, når man læser historier højt for dem. En lydbog kan dog være en god ide til børnene, når de skal slappe af.

Ønsker du, at dine børn skal prøve at høre Prop og Berta lydbog, så kan du oprette en gratis prøveperiode ved en af lydbogstjenesterne.

Informationer:

Oplæser: Bent Solhof
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 30 minutter

Bøgernes handling

Prop og Berta er en fortælling om den tykke mand, som hedder Prop og hans ko, som hedder Berta og kan tale. Der er en lang række fortælling om de to. Nedenfor kan du læse mere om nogle af fortællingerne.

Prop og Berta Heksens bryllup

Denne lydbog handler om, at heksen i skoven, hvor Prop og Berta bor, holder heksemøde for hele fem hekse. Med til mødet er der en heksemedaljon. For Tyttebøvserne bliver dette for meget og de er derfor rejst væk. Skoven ligger stille hen, men hverken Prop eller Berta ønsker at forlade deres hjem. For at beholde deres hjem vil de endda gå med til at gifte sig sammen med en af heksene.

Prop og Berta Borgmesterkæden

Denne fortælling handler om heksen, som er i gang med at lægge skumle planer. Heksen vil nemlig forsøge at tage magten i byen. Heksen har stjålet borgmesterkæden med hjælp fra Bukserysterbanden. Ved at have denne kæde, kan heksen bestemme lige, hvad hun vil. Berta bliver taget til fange af heksen, men Berta har gode evner, da hun er en rigtig god bugtaler.

Prop og Berta Tryllenøden

Fortællingen om Tryllenøden handler om, at Prop og Berta finder en tryllenød, som kan få mærkelige ting til at finde sted. I fortællingen bliver byens bank bestjålet af Bukserysterbanden, hvilket får borgene i byen til at blive bange. Berta har dog endnu et talent som sporko. Derudover viser tryllenøden sig også at være yderst fordelagtig at have i situationen.