Lydbøger » Protokollen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Protokollen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Protokollen er skrevet af den danske forfatter ved navnet Michael Kratz Krefeld. Michael Kratz Krefeld er en kendt figur på den litterære scene, men ikke kun i Danmark. Hans tolv romaner har nemlig nået sin vej frem til 20 adskillige lande. Forfatteren er kendt for at skrive nogle prisvindende krimiromaner.

I København springer en bilbombe, som dræber 23 mennesker. Chefen for terrorafdelingen i PET hedder Nikolaj Storm, og han bliver sat i spidsen af efterforskningen. Han får hjælp af den kontroversielle kriminalkommissær ved navnet Katrine Bergman. De er oppe imod fjendtlige kræfter, der har lagt planer om et nyt angreb.

Informationer:

Oplæser: Ken Vedsegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 38 minutter

Protokollen: Handling

Den danske forfatter ved navnet Michael Kratz Krefeld har skrevet romanen Protokollen, og Protokollen er en nervepirrende roman inden for genren krimi. Protokollen hører under serien om Storm og Bergman, og man kan med fordel lytte til Protokollen lydbog gratis, hvor man kommer helt tæt på disse to efterforskeres særdeles spændende liv.

Man introduceres i Protokollen lydbog for Nikolaj Storm, der er chefen for terrorafdelingen i det danske PET. Man introduceres i Protokollen lydbog også til Katrine Bergman, der er en kontroversiel kriminalkommissær. Der dukker en ny akut sag op, og her får disse to ellers centrale personer en fælles opgave at løse, for at sikre landets sikkerhed.

I Protokollen lydbog er læseren placeret i København. Ved en finere restaurant i indre by er 23 personer omkommet. En bilbombe er sprunget, og alt tyder på at dette var en terrorhandling, som var udformet af en eller flere med ondsindede intentioner. Problemet er dog at ingen tager ansvaret for terrorangrebet.

Man kan lytte til Protokollen lydbog gratis, hvor man hører at Nikolaj Storm er sat på sagen. Han har sammen med sin task-force en klar plan, hvor de vil finde de mistænkte gerningsmænd. Han plages dog af dårlig samvittighed, da han føler at han kunne have forhindret den skræklige hændelse.

Heldigvis kommer man tættere på løsningen, og gerningsmændene er nogle fra Vestegnen. Katrine Bergman bor i dette område, og hun indhentes til at hjælpe i sagen. Hun er en yderst kompetent kriminalkommissær, som løser en stor procentdel af hendes sager. Hun er dog for nyligt blevet suspenderet for vold.

Den ukendte fjende skulle dog vise sig for at være meget værre end forventet, og vedkommende planlægger allerede et nyt angreb.

Om forfatteren: Michael Kratz Krefeld

Michael Kratz Krefeld er født i midten af 1960’erne, og han er en meget velkendt dansk forfatter. Michael Kratz Krefeld er meget populær på den litterære scene, men ikke kun i Danmark. Forfatteren er for mange en kendt karakter inden for genren krimi, da hans forfatterskab udelukkende består af anmelderroste og prisvindende krimiromaner.

Forfatteren debuterede med sin første krimiroman i 2007, og værket havde titlen Før stormen. Før dette havde han brugt en årrække på at arbejde med danske spillefilm og novellefilm.

Forfatterens værker har ikke kun vundet sig vejen frem til de danske krimielskede læsere, men forfatterens værker er blevet solgt i omkring 20 andre internationale lande. Blot i Danmark har hans 12 romaner solgt mere end en million eksemplarer.