Lydbøger » Proxy

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Proxy Lydbog

4.5/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Proxy er en nervepirrende roman, som hører under genren krimi. Forfatteren bag romanen hedder Steffen Jacobsen, og hans værker er kendt på den internationale litterære scene, da de formår at fange læseren fra start til slut, i et uendeligt mørkt samt tankevækkende univers.

I Holbæk er beboerne dybt rystede, da der på en kort tidsperiode er blevet fundet adskillige drabssager. Krigsveteranen Jacob Nordstedt er sammen med Tanya Nielsen blevet sat på opgaven, og de finder nogle besynderlige ting i efterforskningen. Mordene har ikke et motiv bag dem, men der er én ting som de har til fælles. Det er en pige ved navnet Emma, og hun sidder lænket fast til sin kørestol.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Proxy: Handling

Steffen Jacobsens roman Proxy formår at fange læseren i et spændende krimiunivers, der er fyldt med nervepirrende og gribende sager, som man som læser ikke kan få nok af. Hvis man gerne vil høre mere om dette dystre univers, som forfatteren har skabt i romanen Proxy, kan man lytte til Proxy lydbog gratis.

I Proxy hører man om en kvinde ved navnet Anne Holst, som er placeret omkring den danske by Holbæk. Anne Holst er nu pensioneret, men hun har i en lang årrække været terapeut samt bogholder. I Proxy lydbog hører man, at hun bliver fundet myrdet. Efterforskningen af mordet viser også, at mordvåbnet formegentligt er den afrikanske ritualkniv, som de fandt på gerningsstedet.

Ved at lytte til Proxy lydbog hører man, at der igen er blevet fundet et bizart mord i Holbæk. Da denne nye sag dukkede op kort tid efter Anne Holsts sag, erfares det at beboerne i Holbæk er dybt rystede over situationen. Den nye sag inkluderer en læge, som blev fundet stranguleret og brændt ihjel i sin bil i garagen. Hvis du vil høre mere om disse unikke sager i Holbæk, kan man med fordel lytte til Proxy lydbog gratis.

I Proxy lydbog introduceres man til Jacob Nordstedt. Han er krigsveteran samt efterforsker. Han er sammen med Tanya Nielsen sat på opgaven omkring mordene i Holbæk. De finder hurtigt ud af, at der ikke er et motiv bag mordene, men én ting har sagerne til fælles. Sagerne har Emma til fælles, og hun er en pige som sidder lænket fast til sin kørestol.

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen er født i midten af 1950’erne, og han er en meget kendt figur i Danmark inden for det sundhedsfaglige samt videnskabelige felt. Steffen Jacobsen er en dansk forfatter, debattør samt overlæge.

Selv om han har en profession inden for medicin, så har han gennem sit forfatterskab valgt en anden retning. Forfatteren er kendt for at skrive værker inden for thriller- samt krimigenren, og hans værker er velkendte på den litterære scene. Han debuterede som forfatter i 2008, da han udgav romanen Passageren. Forfatterens værker er ikke kun kendt i Danmark, men de er nået frem til blandt andet Frankrig, Italien samt Norge.