Lydbøger » Putin

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Putin Lydbog

4.1/5

Forfatter: Masha Gessen

lydbog og e-bog

Introduktion

Der er ingen tvivl om, at Putin er et navn, som de fleste vil kunne genkende i historiebøgerne. Det gælder både nu, men især også om 10, 20 og endda måske også om 100 år.

I bogen Putin kan læseren blive klogere på den mand, som har brugt uendelige manipulationskneb til at kunne sidde på magten i et af verdens største land i langt længere tid, end hvad der burde være muligt.

Putin fortæller en historie om, hvordan en enkelt mand næsten med en dags indflydelse kunne få overtaget på et land, og sidenhen udfolde sine egne regler med minuts varsel. Putin er et spændende indblik i en af verdens mest magtfulde og skræmmende personligheder.

Informationer:

Oplæser: Liselotte Krogager
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 25 timer og 8 minutter

Putin: Handling

Putin lydbog er den uofficielle biografi om Vladimir Putin, som de fleste kender på efternavnet alene. Siden 1999 har Putin gjort sig mere og mere bemærket i sit land og resten af verden, efter han steg og steg i graderne i den russiske politiske scene. Putin lydbog gratis er med til at tegne et portræt af en mand, som med næb og klør har gjort alt for at tilrane sig magten i Rusland.

Vladimir Putin startede ud med at være en skruppelløs KGB-agent, der sidenhen gik hen og kæmpede sig vejen op til at blive premierminister. Der gik ikke lang tid derefter, før han med megen manipulation fik tiltusket sig rollen som præsident for Rusland.

Som læseren kan få indsigt i med bogen Putin lydbog, var han en meget populær mand i begyndelsen, og hans popularitet kunne også føles uden for Kreml i resten af Vesten. Men så begyndte Putin at få overtaget på mediebilledet. For hver enkelt rival eller kritik der dukkede op, blev det gjort tavs eller helt fjernet. Stille og roligt formåede Putin at tilrane sig al magt i landet, og den smule demokrati, der var tilbage i Rusland, blev udvisket mere og mere dag for dag.

Putin lydbog gratis er skrevet ud fra personlige oplevelser fra en tid i Rusland, hvor personer pludselig kunne forsvinde. Med adskillige interviews og personlige beretninger, har forfatteren formået at danne et billede af den mand, som formåede at albue sig vejen til toppen i Rusland, og hvordan ingen nåede at kunne stoppe ham, før det var for sent i Putin lydbog.

Om forfatteren: Masha Gessen

Masha Gessen har både russiske og amerikanske aner i sin familie. Hun har i sin karriere arbejdet som journalist i flere forskellige steder i Rusland, blandt andet Moskva. Det er gennem sit arbejde, at hun har kunne komme meget tæt på nogle af de vigtigste kilder, der har kontakten til magtoverhovedet i Rusland. Hun har samlet store mængder kildemateriale og gjort brug af egne erfaringer fra sin tid i landet, til at skrive en beretning om en mand, der tog magten over en at verdens største nationer.

Som en del af fortællingen i Putin, får læseren også et indblik i sandhederne omkring blandt andet bombeattentatet i Moskva og Anna Politkovskajas tragiske død.