Lydbøger » Putteritualet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Putteritualet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sine Ditlev Bihlet

lydbog og e-bog

Introduktion

Putteritualet er Sine Ditlev Bihlets nye bog. Bogens undertitel ”En guide til at skabe trygge sovevaner for dit 0-4 årige barn” forklarer meget godt, hvad bogen egentlig handler om. Med sin baggrund som både sygeplejerske og sundhedsplejerske henvender Sine Ditlev Bihlet sig til alle småbørnsforældre, der oplever problemer i dagligdagen omkring emner børn og søvn.

I Putteritualet lydbog giver Sine Ditlev Bihlet gode råd til, hvordan du kan skabe et putteritual, der netop passer til din families behov. Bogen er spækket med gode råd til pressede forældre, der bare ikke kan få deres børn til at sove igennem. Du kan få fingrene Putteritualet lydbog gratis ved at følge linket her på siden. Held og lykke med putningen!

Informationer:

Oplæser: Sine Ditlev Bihlet
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 37 minutter

Putteritualet: Handling

Putteritualet er Sine Ditlev Bihlets første bog. Bihlet er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har mere end 12 års erfaring med at børn. Hun er en søvnspecialist, der både holder foredrag og kurser og giver individuel rådgivning.

Som nybagt forældre kan de fleste nok nikke genkendende til, at det kan være utroligt hårdt, hvis barnet ikke sover igennem. Men faktisk er det sjældent sådan, at barnet af sig selv sover igennem fra starten. I Putteritualet giver Sine Ditlev Bihlet derfor uvurderlige råd til forældre omkring tidlige morgener, nedtrapning og afvænning fra mælk og udfasning af den vuggende bevægelse.

Putteritualet lydbog er forankret i forskningen inden for felterne børn og søvn, og den bygger på den nyeste forskningen inden for disse områder samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger og Sine Ditlev Bihlet egne praksiserfaringer. Bogen er relevant både for forældre og sundhedsfagligt og pædagogisk personale.

Med Putteritualet lydbog er du i trygge hænder, for Sine Ditlev Bihlet ved lige præcis, hvad hun snakker om. Med bogen får du redskaber, der får dig igennem de længe nætter og lærer dig, hvordan du skaber et søvnritual, der i sidste ende både kan vise sig at være gavnligt for dine børn og dig selv.

Du kan høre meget mere til Sine Ditlev Bihlets spændende teknikker ved at downloade Putteritualet lydbog gratis. Vi guider dig hele vejen, du skal bare følge informationen her på siden. Lydbogen er desuden indtalt af forfatteren selv. Du kan læse mere om Sine Ditlev Bihlet på Søvnplejersken.dk, hvis du er blevet grebet af bogens tematik. God fornøjelse!

Om forfatteren: Sine Ditlev Bihlet

Sine Ditlev Bihlet er forfatteren bag Putteritualet. Sine Ditlev Bihlet er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har beskæftiget sig professionelt med børn i over tolv år. Især har fokus været på børn og søvn. Sine Ditlev Bihlet har derfor skabt hjemmesiden Søvnplejersken.dk, hvis formål er at hjælpe forældre og børn til at finde de ideelle putte- og soveritualer.

På Søvnplejersken.dk giver Sine Ditlev Bihlet gode råd om sovevaner i alle afskygninger. Hun holder desuden også foredrag og webinarer, der skal hjælpe forældre med at finde de helt rigtige sovevaner for netop deres børn. Derudover tilbyder Sine Ditlev Bihlet privat rådgivning både fysisk og online.