Lydbøger » Ræk mig lige samarbejdet – tak!

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ræk mig lige samarbejdet - tak! Lydbog

4.1/5

Forfatter: René Jensen & Finn Salomonsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Faglighed er ikke den afgørende faktor for at sikre et godt samarbejde. Det handler om at finde den rette balance mellem faglighed og det gode samarbejde. Dette er præcis, hvad der bliver sat fokus på i Ræk mig lige samarbejdet – tak!. Der understreges, hvordan du selv kan bidrage til et professionelt og velfungerende samarbejde i dit erhvervsliv.

Ræk mig lige samarbejdet – tak! lydbog fortæller meget mere om især de gode eksempler. Men der er bestemt også plads til de dårlige eksempler. Begge dele er inkluderet for at kunne illustrere, hvordan man netop ikke skal gøre det i visse situationer. Hvilket er til gavn for leder og medarbejder.

Informationer:

Oplæser: René Jensen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 36 minutter

Ræk mig lige samarbejdet - tak!: Handling

Ræk mig lige samarbejdet – tak! tager fat på de aspekter, som et godt samarbejde bør bestå af. Videre er bogen også med til at inspirere lytteren til selv at kunne implementere disse aspekter for at sikre et godt samarbejde i arbejdslivet. Det bliver understreget i Ræk mig lige samarbejdet – tak! lydbog, at et godt samarbejde hele tiden skal udvikles. Kun på den måde kan det holdes ved lige og sikre positivitet for begge parter involveret.

Fra start til slut gennemgår Ræk mig lige samarbejdet – tak! en række metoder, som er ganske enkle i sin tilgang. Der er for eksempel gjort brug af metaforer i mange øjebliksbilleder. Disse skal gerne være med til at give en forståelse for et fælles sprog, når det drejer sig om det gode samarbejde.

Når du vælger at lytte til Ræk mig lige samarbejdet – tak! lydbog gratis, får du indsigt og redskaber. Sammen er de med til at kunne bidrage til et velfungerende samarbejde i professionelt regi. For det er først og fremmest, når samarbejdet mellem alle kollegaer er bedst, at alle parter også føler sig korrekt involveret. Men som det også bliver understreget i Ræk mig lige samarbejdet lydbog, er dette ikke noget, der kommer helt af sig selv. Det gode samarbejde skabes af medarbejderne selv i samarbejde med lederen.

Igennem hele bogen er der gjort brug af metaforer og illustrationer. Disse kan være svære at overføre til en lydbogsversion. Men med Ræk mig lige samarbejdet – tak! lydbog gratis følger der et link med, hvor du kan downloade disse. Herved får du adgang til en journal, der skal hjælpe med forståelsen og anvendelsen af redskaberne.

Om forfatteren: René Jensen & Finn Salomonsen

Ræk mig lige samarbejdet – tak! er skrevet i samarbejde mellem Finn Salomonsen og René Jensen. Begge har stor erfaring med at udvikle det gode samarbejde i både store og små virksomheder i hele landet. De er to tredjedele af en konsulentvirksomhed, der er med til at hjælpe ledere og deres medarbejdere til et bedre samarbejde.

Ræk mig lige samarbejdet – tak! er deres første udgivelse. Den er baseret på den rådgivning og coaching, de yder til alle deres klienter i deres konsulentvirksomhed. Al deres arbejde med konflikthåndtering og lederuddannelser er med henblik på at skabe de bedste rammer for arbejdet mellem mennesker. Samtidig skal det gøres nemt og ligetil for alle klienterne.