Lydbøger » Rampen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rampen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jesper Stein

lydbog og e-bog

Introduktion

Rampen er skrevet af den danske forfatter Jesper Stein og fortæller historien om, hvordan skilsmisse kan have indflydelse på en familie. Vi følger i Rampen den unge Jesper Steins egen fortælling om, hvordan faderen, Finn Stein Larsen, valgte at forlade sin familie til fordel for en elev, som han tidligere havde undervist som lærer.

Herefter opbygger den unge Jesper et uforbeholdent loyalitetsforhold til sin mor, der føler sig efterladt og har brug for støtte. Lyt til Rampen lydbog, hvor Jesper Stein fortæller om, hvordan det er at være ung og føle sig fastklemt mellem to forældre, der ikke kan sammen længere.

Informationer:

Oplæser: Jesper Stein
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 59 minutter

Rampen: Handling

Rampen er skrevet af Jesper Stein, mens Rampen lydbog er oplæst af Jesper Sten selv. I Rampen bliver vi introduceret til Finn Stein Larsen. Finn Stein Larsen er uddannet gymnasielærer, men han arbejder også som forfatter og litteraturanmelder. Efter mere end 25 års ægteskab vælger Finn at forlade sin kone til fordel for en elev.

På Rampen, der findes i Risskov lidt uden for Aarhus, står reolerne nu tomme, og den dengang meget unge Jesper Stein føler sig fortvivlet til mode. Faderen har nemlig forladt den unge Jesper og den nu fortvivlede, bitre og til tider bedøvede mor. Jesper får opbygget en uforbeholden loyalitet til sin mor, der nu for alvor har brug for, at han er der for hende.

Lyt til Rampen lydbog gratis og følg historien, hvor Jesper Stein føler sig fastklemt mellem to forældre, der ikke længere er sammen, men er nødt til at have kontakt på grund af det fælles barn. Lyt til Rampen lydbog, der er oplæst af Jesper Stein selv og hør om det dobbeltspil, som han føler, at han er nødt til at spille.

Rampen er en bog, der er bygget på Jesper Steins virkelige opfattelse af, hvordan det var at vokse op på Rampen. Her historier om fester med diverse piger og en relation til en mor, der til tider bliver grænseoverskridende tæt.

Rampen er en fortælling om skilsmisse, opvækst, loyalitet og kærlighed, der kan briste. Lyt til Rampen lydbog gratis og lyt med til, hvordan skilsmisser kan være med til at forandre en families liv radikalt.

Om forfatteren: Jesper Stein

Jesper Stein blev født i Risskov lidt uden for Aarhus og blev senere uddannet journalist. I dag er han dog af mange kendt for sit arbejde som kriminalreporter og forfatter til blandt andet Rampen. I dag er Jesper Stein forfatter på fuld tid og har blandt andet udgivet titler som Uro i år 2012, Bye Bye Blackbird i 2014 og Papa i 2017.

Jesper Stein har solgt de udenlandske rettigheder til sine værker til lande som blandt andet Tyskland, Island, Norge, Sverige og England. Derudover har han solgt filmrettighederne til SF Film. Dette vidner om, at forfatterens værker er populære.