Lydbøger » Ramt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ramt Lydbog

4.2/5

Forfatter: Sofie Lassen-Kahlke

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan reagerede du, da du pludselig gik fra 39 til 40 år? Det spørgsmål måtte Sofie Lassen-Kahlke en dag stille sig selv, da kalenderen bladrede forbi hende, og årstallet flyttede sig. Med 39 små historier lukker Sofie Lassen-Kahlke sine læsere ind i en verden, der er åben og meget personlig. Det er fortællinger fra en hverdag, som de fleste kender, og så alligevel ikke.

Sofie Lassen-Kahlke er kendt i mange danske hjem, og derfor tror de fleste, at de kender hende. Men med Ramt åbner hun op for de tvivl, som mange oplever, når tallene bliver ved med at stige på aldersbilletten. Det er tvivl, som mange andre danske kvinder vil kunne nikke genkendende til, og måske finde trøst i sammen med Sofie i Ramt lydbog.

Informationer:

Oplæser: Sofie Lassen-Kahlke
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 23 minutter

Ramt: Handling

I Ramt lydbog er Sofie Lassen-Kahlke ikke den skuespiller, som vi alle kender fra medierne. I Ramt lydbog gratis er Sofie først og fremmest kvinde. Hun er hustru. Hun er mor. Som så mange andre kvinder påtager hun sig dagligt forskellige roller, som alle sammen skal arbejde sammen på den ene eller anden måde. Det kan der komme nogle mærkværdige situationer og tanker ud af, hvilket til dels er hvad, der har været med til at skabe de 39 historier i Ramt.

Det er 39 tankevækkende historier om at blive 40 år gammel uden at vide, hvad der skal være den ene ingrediens for absolut lykke i livet. Skal det være den famøse besøg hos en eller anden tilfældig plastikkirurg, som enkelte i omgangskredsen anbefaler på det kraftigste, for hvert år der går? Eller skal det være den svenske gård, der ligger langt væk fra alt og alle for, at familien kan få lidt velfortjent ro og alenetid? Sofie Lassen-Kahlke ved det ærligt talt ikke, og måske er det derfor, hun har sammenfattet disse 39 historier. Det er et forsøg på at finde frem til den ene ting, som skal sikre hende lykken i livet, nu hvor hun er fyldt 40 år.

I Ramt lydbog gratis fortæller Sofie Lassen-Kahlke ærligt og nogle vil måske mene, at hun blotter sig selv med for meget ærlighed, men det er derfor Ramt lydbog rammer plet hos de fleste kvinder. For det tankemylder, som kredser rundt i hovedet på Sofie, kan mange andre kvinder nikke genkendende til, hvorfor denne bog resonerer hos et voksende publikum. Det gælder især de drømmetanker om at være sin egen mors lille pige igen, uden en eneste bekymring i livet andet end hvilken sang, der skulle være den næste på musikafspilleren.

Om forfatteren: Sofie Lassen-Kahlke

Langt de fleste i Danmark kender Sofie Lassen-Kahlke fra Kærlighed ved først hik filmene, som for alvor satte hende på det danske mediekort, som en skuespiller at holde øje med. Siden da har hun medvirket i en lang række spillefilm, tv-serier og julekalendere, men Ramt er hendes første bog, som hun i øvrigt også selv læser op til lydbog.

Til daglig er Sofie gift og sammen har de tre børn, hvorfor der også er nok at se til, når hun ikke er på filmset og optage til nye film. Med Ramt placerer Sofie Lassen-Kahlke sig i en kategori af danske kvinder, som sætter ord på tanker, som mange har om livet som kvinde, og de ting, der følger med alderen og bare det at være kvinde.