Lydbøger » Ravenscar Dynastiet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ravenscar Dynastiet Lydbog

4/5

Forfatter: Barbara Taylor Bradford

lydbog og e-bog

Introduktion

Barbara Taylor Bradford står bag den populære bog ved navn Ravenscar dynastiet, der udkom i 2006. Lyt til Ravenscar dynastiet lydbog gratis og følg med i historien, der begynder i år 1904. Det er en mørk og stormfuld nat, og det er også den nat, hvor familien Deravenels får ændret deres skæbne for altid, da en række familiemedlemmer findes dræbt.

Det er de to fætre, Edward og Neville, der sætter sig for at finde ud af, hvem der står bag de mystiske dødsfald. Inden længe i Ravenscar dynastiet er der dog beviser, der peger dybt ind i egne rækker. Er det i virkeligheden inden for familien Deravenels egne rækker, at svaret skal findes i Ravenscar dynastiet lydbog?

Informationer:

Oplæser: Louise Herbert
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 19 timer og 42 minutter

Ravenscar dynastiet: Handling

Ravenscar dynastiet tager sin begyndelse i 1900-tallet. Vi befinder os i begyndelsen af dette århundrede, og det er her, at Deravenel slægten driver et slægtsfirma, der driver handel. Det fortælles i Ravenscar dynastiet lydbog, at det går godt for slægtsfirmaet for en tid. Der går dog ikke længe, før alting ændrer sig i Ravenscar dynastiet, hvor historien tager en uventet drejning.

Inden længe bliver familien i Ravenscar dynastiet ramt af en række mystiske og uforklarlige dødsfald. Herefter fortælles det i Ravenscar dynastiet lydbog, at de to fætre ved navn Edward og Neville bliver sat på en opgave om at undersøge, hvad der er sket. Denne undersøgelse fører de to fætre i retning af en del af slægten, som har styret firmaet gennem de seneste 60 år.

Lyt til Ravenscar dynastiet lydbog gratis og hør om, hvordan den del af familien, der er lokaliseret i Lancashire, har domineret firmaets færd. Inden længe blive Edward og Neville overbeviste om, at svaret på de mystiske dødsfald skal findes i Lancashire. Ravenscar dynastiet lydbog fortæller, at det ikke skal blive særligt let at bevise, at det faktisk er denne del af familien, der står bag.

Giv dig i kast med Ravenscar dynastiet lydbog gratis og find ud af, om det lykkes de to fætre at finde ud af, hvem der i virkeligheden står bag de mystiske dødsfald. Er det udefrakommende faktorer, der er på spil, eller skal fjenden findes inden for egne rækker? Lyt til Ravenscar dynastiet og find svar på dette og meget mere i denne spændende fortælling af Barbara Taylor Bradford.

Om forfatteren: Barbara Taylor Bradford

Barbara Taylor Bradford er et kendt navn på diverse bestsellerlister. Hun har blandt andet skrevet Ravenscar dynastiet, og hendes første novelle ”A Woman of Substance” er en af de ti bedst sælgende noveller på globalt plan. Siden udgivelsen af ”A Woman of Substance” har hun udgivet 28 andre, der alle er endt på bestsellerlister.

Barbara Taylor Bradford har i løbet af sit forfatterskab arbejdet inden for både fiktion og non-fiktion. Hendes bøger inden for non-fiktion omfatter blandt andet ”A Garland of Children’s Verse”, ”Bradford’s Living Romantically Every Day”. I fiktionskategorien finder vi titler som Ravenscar dynastiet og ”The Emma Harte Saga”.