Lydbøger » Ready Player One

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ready Player One Lydbog

4.7/5

Forfatter: Ernest Cline

lydbog og e-bog

Introduktion

Ready Player One er den kendte og elskede science fiction-ungdomsroman, der er skrevet af den amerikanske forfatter og filmmanuskriptforfatter Ernest Cline (f. 1972). Romanen er Ernest Clines debutroman, og den udkom første gang i 2011. I 2018 blev bogen omdannet til en film, der er instrueret og produceret af Steven Spielberg.

Med Ready Player One lydbog får du hele 16 timer i selskab med Wade Watts og spillet OASIS, det online, virtuelle utopia, som James Hallidan har skabt. Bogen er oversat fra engelsk til dansk af Valdemar Tellerup, og den er oplæst af Torben Sekov. Du får adgang til Ready Player One lydbog gratis ved at følge linket her på siden.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov 
Sprog: Dansk
Kategori: Science Fiction
Længde: 15 timer og 53 minutter

Ready Player One: Handling

Ready Player One foregår i 2045, i en dystopisk fremtiden. Verden er i forfald, og det er nemmere at leve i et online univers, hvor alt stadig er godt. Hovedpersonen Wade Watts finder glæden ved at spille det globale onlinespil OASIS – Spillet om OASIS er da også undertitlen på bogen. James Hallidan er skaberen af OASIS, der er et gigantisk, virtuelt utopia. I OASIS er der mere end 10.000 planeter og uendelige muligheder.

I Ready Player One lydbog stifter vi bekendtskab med skaberen af onlineuniverset OASIS, James Hallidan, der tilbyder uendelige muligheder for flugt for en verdensbefolkning, der er yderst presset. Men Hallidan har en bagtanke med sit spil. I spillet gennem der sig nemlig en række gåder og udfordringer. Den person, der første løser alle gåder og udfordringer arver Hallidans formue og kontrollen over selve AOSIS.

Da det går op for den unge Watts, at han har mulighed for at arve Hallidan, blive rig og berømt og få magten over selve OASIS, går han hele vejen. En dag løser Wade Watts den første gåde, og et hæsblæsende eventyr starter. Lad kampen begynde! Bogen er oversat fra engelsk af Valdemar Tellerup og oplæst af Torben Sekov.

Med Ready Player One lydbog får du næsten 16 timer i selskab med Wade Watts, James Hallidan og onlineuniverset OASIS. Bogen er en interessant fremtidsroman, der behandler problematikker, der er yderst relevante i en tidsalder, hvor flere og flere søger ”flugt” i det online univers. Ved at følge instruktionerne her på siden kan du få adgang til Ready Player One lydbog gratis.

Om forfatteren: Ernest Cline

Ernest Cline er forfatteren bag denne skønne science fiction-ungdomsroman. Ernest Cline (f. 1972) er en amerikansk science fiction-forfatter og filmmanuskriptforfatter. Ready Player One er blevet indspillet som en film, der er instrueret og produceret af selveste Steven Spielberg.

Udover Ready Player One har Ernest Cline også skrevet Ready Player Two. Han er desuden forfatteren bag ungdomsromanen Armada – Spillet om Jorden, der handler om Zack, der er vild med science fiction – bøger film og computerspil. Han bruger al sin på denne hobby. Da Zack en dag ser et rumskib uden for vinduet, kommer Zack til at opdage nye ting om sin egen familie og fortid. Men så han virkelig et rumskib, eller er han ved at blive sindssyg?