Lydbøger » Rejse med let bagage

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rejse med let bagage Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tove Jansson

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste kender Tove Jansson, som kvinden der skabte Mumi-universet. Men før hun blev kendt for det fantastiske univers, skrev hun mange andre romaner og noveller. Rejse med let bagage er en af hendes novellesamlinger, hvor fokusset er på de fysiske og spirituelle rejser i livet.

Novellerne i Rejse med let bagage er lige dele praktiske og lige dele filosofiske i deres tilgang til livet, og læseren vil blive forbløffet over de mange forskellige emner og konflikter, der bliver håndteret fra den ene novelle til den anden. Janssons noveller er et godt sted at starte, hvis man aldrig før har læst noget af Tove Jansson.

Informationer:

Oplæser: Julie Agnete Vang
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 44 minutter

Rejse med let bagage: Handling

Rejse med let bagage lydbog tager læseren med på en metaforisk rejse gennem livet med mange forskellige noveller og mange forskellige karakterer. Hvis ikke en novelle byder på en række af praktiske løsninger for en forestående rejse, kan de til gengæld byde på en potpourri af filosofiske betragtninger om livets lange rejse. Det gælder alt lige fra historier om voldelige kvinder med trang til at begå mord, kun for at blive pacificeret igen af et godt måltid mad, til rejser om at finde sig selv i Rejse med let bagage lydbog gratis.

I løbet af de forskellige noveller kan læseren tage med på den selverkendende rejse det er, når man bevidst forsøger at glemme noget i livet. Som for eksempel et kærestepar, der er desperate efter at glemme støjen og hastigheden ved livet i storbyen. Eller friheden ved kun at rejse ud i verden med så let bagage som muligt for netop at opnå en helt særlig følelse for frihed i Rejse med let bagage lydbog.

Det er måske overraskende for nogle, hvor meget ensomheden fylder i Rejse med let bagage lydbog gratis. Men det er den slags ensomhed, som mange mennesker eftersøger for at kunne nærstudere deres egen karakter langt mere nærgående. Det er den type ensomhed, som rigtig mange mennesker selv opsøger for at opnå en vis ro i krop og sjæl.

Rejse med let bagage lydbog har den smukke kombination, som kun Tove Jansson formår at skabe. Det er den måde, hun får sine karakterer og naturlige omgivelser til at påvirke hinanden på godt og ondt.

Om forfatteren: Tove Jansson

Rejse med let bagage er en af flere novellesamlinger fra Tove Jansson. Det er den slags noveller, som sætter sig fast i hukommelsen, fordi Jansson har en evne til at skrive så medfølende om følelser og mennesker. Hvis du har mod på at læse flere noveller og længere historier af Jansson, kan du roligt læse videre i Sommerbogen, Dukkehuset eller Billedhuggerens datter.

Foruden Rejse med let bagage og sine mange andre novellesamlinger, er det selvfølgelig Mumi-bøgerne, som Jansson er mest kendt for. Den fantastiske verden om Mumi og alle hans venner er siden sin udgivelse i krigstiden blevet oversat til mere end 30 sprog.