Lydbøger » Rejsen over stepperne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rejsen over stepperne Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jean M. Auel

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Rejsen over stepperne er fjerde værk i den historiske serie af romaner om Ayla, som var en kvinde der levede i forhistoriens tid, specifikt omkring istiden i Europa. Romanen er skrevet af den populære amerikanske forfatter ved navnet Jean M. Auel, og hun har siden 1970’erne studeret menneskets historie i fortiden.

Ayla og Jandalar går gennem det barske miljø i Europa, og de har kun en ulv samt nogle heste med sig. De skal passe på hinanden, da der lurer mange farer samt en istid forude. De krydser blandt andet veje med ondsindede mennesker. De finder også et civiliseret folk.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 31 timer og 40 minutter

Rejsen over stepperne: Handling

Fjerde værk i serien om Jordens børn af den amerikanske forfatter Jean M. Auel har titlen Rejsen over stepperne. I Rejsen over stepperne hører man igen til den unge samt modige kvinde ved navnet Ayla.

Og ved at lytte til Rejsen over stepperne lydbog hører man, at hun denne gang er draget ud på en skæbnesvanger samt lang rejse sammen med sin mand Jondalar. Her går tingene ikke så godt, og hele situationen er meget ustabil. Dette kan du høre mere om i Rejsen over stepperne lydbog gratis.

I Rejsen over stepperne lydbog hører man nemlig, at Ayla og Jondalar er på en farlig togt, der er midt ude i ingenmandsland. I landskabet er der også tydelige tegn på at istiden stadig hænger over dem, hvilket ikke forbedrer deres situation. De skal hurtigt søge et nyt folk, og de skal passe på de udefra kommende farer såsom det barske vejr og farlige dyr.

Man hører i Rejsen over stepperne lydbog, at parret vandrer rundt i det øde Europa med deres ulv samt nogle heste. Her møder de modstand fra både vejret, men også fra mennesker med ondsindede hensigter. Ayla og Jandalar skal virkelig stå sammen nu, hvis de vil have en chance for at overleve alle disse livsfarlige begivenheder de går gennem.

Specielt dette burde ikke være et problem, da parret har hinandens ryg. Jandalar er en stærk samt modig mand, og Ayla er en meget intelligent samt fortrolig kvinde. Sammen bekæmper de alt ondt på deres vej, og de ender såmænd også med at finde et folk lignende dem selv, der har både dyr og en intelligent civilisation.

Om forfatteren: Jean M. Auel

Jean M. Auel er født i USA i slutningen af 1930’erne. Jean M. Auel er en famøs kvinde inden for litteraturens verden, både i Nordamerika men såmænd også i mange andre lande. Forfatteren har for sine optegnelser inden for den historiske verden formået at skrive prisvindende forhistoriske værker, der fanger både de små samt de ældre læsere.

Siden 1970’erne har Jean M. Auel forsket i forhistorien, og her fokuserede hun på blandt andet deres levevilkår og de svære forhold de levede under. Jordens børn er en serie hun har skrevet om disse optegnelser. Blandt andet er Rejsen over stepperne en del af denne serie, og man kan lytte til Rejsen over stepperne lydbog gratis i dag. Her får læseren blandt andet et indblik ind i livet som vores forfædre havde.