Lydbøger » Rekviem på Tågeøen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rekviem på Tågeøen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mariette Lindstein

lydbog og e-bog

Introduktion

Rekviem på Tågeøen er den længe ventede efterfølger til Sektens børn, hvor læseren endelig vil få svar på mange af de spørgsmål, som stadig var ubesvaret efter at have vendt den sidste side i Sektens børn.

Der er gået to år, siden begivenhederne i Sektens børn fandt sted, da Rekviem på Tågeøen begynder, og begivenhederne fra dengang har sat sine dybe spor i både Franz Oswald og Julia Frisk. Siden da har deres verdener fundet vej i hver sin retning, men visse beslutninger i Rekviem på Tågeøen ender med at sætte dem over for hinanden igen. Julia må pludselig trække på al sin journalistiske erfaring for at kunne følge med.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 11 minutter

Rekviem på Tågeøen: Handling

Rekviem på Tågeøen lydbog er den videre historie om herregården på øen, Tågeøen. Før i tiden var den et blomstrende sted, hvor der var liv og folk, der levede i frodighed og glæde. Men i de to år der er gået, siden Franz Oswald gjorde en ende på det liv, er øen blevet forladt og overladt til sig selv. Hvad der før i tiden var et hovedsæde og et velkomment hjemsted for en yderst religiøs sekt, er nu en øde og forladt plet på øens overflade i Rekviem på Tågeøen lydbog gratis.

Siden Franz Oswald led under et slagtilfælde for knap to år siden, har han brugt tiden på at komme til kræfter igen. Det har været en længere og mere besværlig periode i sit liv, end hvad Franz Oswald er klar til at indrømme, men nu er han endelig ved at være klar til at tage næste skridt i sit liv i Rekviem på Tågeøen lydbog.

Endnu engang kommer det til at involvere Julia Frisk, som Oswald i sin tid ofrede sin egen søn for at redde. Hun har i de seneste par år gjort sit for at undgå Franz Oswald, men han har det med at kunne finde på det helt rette, der hiver hende tilbage til fortiden i Rekviem på Tågeøen lydbog gratis.

Da Julia får til opgave at gennemføre et interview med Oswald, som den eneste, der får invitation til dette, fraråder hele hendes omgangskreds hende at gøre det. Julia ved godt, at alt Franz Oswald finder på at sige er farligt, men det afholder hende ikke fra at være mere nysgerrig, end hvad godt er i Rekviem på Tågeøen lydbog.

Om forfatteren: Mariette Lindstein

Mariette Lindstein er en forholdsvis ny svensk forfatter, der har taget fat på det tabubelagte emne om sekter og kulter, og gjort det til en nervepirrende spændingsroman i flere bøger. Først kom hun med Sekten på Tågeøen, der for første gang tog læseren med til Tågeøen i de hjernevaskende handlinger, der foregik der. Dernæst digtede Lindstein videre på Oswald-historien i Sekten der genopstod, inden hun formentlig satte et endeligt punktum for den historie i Sektens børn.

Men med Rekviem på Tågeøen vender Lindstein endnu engang tilbage til en farlig verden og beviser, hvor magtfulde ord kan være i munden på den forkerte.