Lydbøger » Rend mig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rend mig Lydbog

4.4/5

Forfatter: Pernille Skipper

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeg har haft lyst til at sige det til mange før dig … Rend mig. Sådan lyder titlen på Pernille Skippers nye lydbog.

Pernille Skipper har oplevet meget i sin tid som politiker. Hun har i den grad delt vandene og er både blevet kaldt for en babe og en kælling. I Rend mig lydbog fortæller hun alt om sin tid som toppolitiker.

Du kommer med ind bag dørene på Christiansborg og får et indblik i den ulighed, der stadig hersker mellem mænd og kvinder.

Ved at lytte til Rend mig lydbog gratis vil du blive klogere på de dynamikker, der eksisterer i samfundet og hvad Pernille Skipper mener vi skal gøre for at bryde dem.

Informationer:

Oplæser: Pernille Skipper
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 15 minutter

Rend mig: Handling

Pernille Skipper har været toppolitiker gennem en længere årrække. Hun har klaret det godt, men har i høj grad oplevet den skævvridning, der stadig eksisterer mellem kønnene.

Selvom vi er kommet langt i forhold til ligestilling, er der ifølge Pernille Skipper stadig lang vej igen. Med sin lydbog Rend mig fortæller hun om sin tid på Christiansborg. Hun fortæller om, hvordan det er at være kvinde i et magtspil, der i sidste ende stadig favoriserer mænd.

Pernille Skipper tager udgangspunkt i sine egne erfaringer – både fra Christiansborg samt det private og offentlige erhvervsliv. Når du lytter til Rend mig lydbog vil du blandt andet kunne høre om de oplevelser, Pernille Skipper har haft med sexisme, stalking og nedgørelse.

Med sin lydbog forsøger Pernille Skipper at tale ind i en tid, hvor kvinder er opvokset med en fortælling om, at mænd og kvinder har lige rettigheder. Virkeligheden er dog en anden og derfor begynder flere at sige fra.

Lydbogen er dog også en øjenåbner for mænd, der måske ikke er klar over de magtstrukturer, der stadig eksisterer i det skjulte.

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du lytte til Rend mig lydbog gratis, hvis du er det mindste interesseret i ligestilling og et sundt demokrati.

Om forfatteren: Pernille Skipper

Pernille Skipper er politiker og tidligere folketingsmedlem. Hun har været ordstyrer for Enhedslisten efter Johanne Schmidt-Nielsen fratrådte stillingen.

Hun har en baggrund som cand.jur fra Københavns Universitet og har desuden været meget involveret i dansk politik.

Med sin lydbog Rend mig giver hun nu et ærligt kig ind i en politisk verden, der desværre stadig er præget af ulighed mellem kønnene.