Lydbøger » Rene hjerter

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Rene hjerter Lydbog

4.2/5

Forfatter: Amber Kelly

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til en ny serie om kærlighed, der blomstrer det sted, hvor du allermindst har lyst til, at den skal blomstre? Rene hjerter er den første bog i en ny serie, der tager læseren med til en lille forstads by, hvor alle lader til at kende alle, hvilket er præcis det, som Sophie forsøger at slippe væk fra.

Rene hjerter er en historie om at flygte fra sin fortid velvidende, at den hele tiden lurer i bakspejlet. Sophie ser ingen anden udvej end at vende hjem til sin hjemby, og bare se tingene i øjnene så hurtigt som muligt, før hun kan vende hjem til sit eget liv i storbyen igen.

Informationer:

Oplæser: Filippa Suenson & Søren Højen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 6 minutter

Rene hjerter: Handling

Rene hjerter lydbog handler om Sophie Lancaster, der lever sit liv i New York, præcis som hun selv har planlagt det. Til hverdag arbejder hun i sit eget succesfulde firma, hvor hun designer smykker til prominente navne. Da Sophies bedstemor dør og begravelsen skal planlægges, må Sophie indse, at hun desværre bliver nødt til at vende hjem til sin barndomsby. Det er ikke lige det, der står øverst på hendes To Do-liste, eftersom sidst hun så hele sin familie var mere end 20 år siden i Rene hjerter lydbog gratis.

Men Sophie har ikke tænkt sig at svigte sin afdøde bedstemor, og hun er fast besluttet på at vende hjem til Poplar Falls. Og så snart begravelsen er overstået, vil hun vende hjem til New York igen. Det er et kapitel i hendes liv, som hun kun kan få afsluttet for langsomt. Men en ting er, hvad hun har i sinde, en anden ting er, hvad der rent faktisk kommer til at ske i Rene hjerter lydbog.

Så snart Sophie er hjemme hos hele sin familie, bliver hun forkælet af alle sine tanter, mens hendes far er lige så lukket, som han altid har været. Det åbner for mange smertefulde minder for Sophie, og hun begynder at stille spørgsmål til mange ting i hendes tilværelse igen.

Mens Sophie forsøger at navigere rundt i sin forvirrende familie, bliver hun ved med at møde Braxton Young, som på overfladen heller ikke virker glad for, at Sophie er vendt tilbage til Poplar Falls i Rene hjerter lydbog gratis.

Om forfatteren: Amber Kelly

Amber Kelly har med Rene hjerter startet en ny serie, hvor hver bog i serien har til formål at få dit hjerte til at smelte. I den første bog i serien er det gnisten mellem Sophie og Braxton, som læseren bliver forført af. For selvom Sophie ikke havde i sinde at forelske sig, kan hverken hun eller Braxton løbe fra skæbne i Rene hjerter lydbog.

Serien om Poplar Falls bindes kun sammen om byen. Hver bog har nye karakterer, der skal overtales af kærligheden på den ene eller anden måde. Hver bog er en uafhængig historie, hvor du ikke nødvendigvis behøver at have læst de andre bøger i serien. Hvis du blev fan af Rene hjerter, kan du altid fortsætte med at læse i serien med den anden bog, Kolde hjerter.