Lydbøger » Riis

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Riis Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Steen Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Riis er en biografi om Danmarks måske mest kendte sportsstjerne, Bjarne Riis. Biografien er skrevet af sportsjournalist og forfatter Lars Steen Pedersen, der er kendt for sin kritiske journalistisk om forholdene i den professionelle sportsverden. Her på siden får du information om, hvordan du kan få adgang til Riis lydbog gratis.

I Riis lydbog får lytteren et unikt indblik i Bjarne Riis’ storhedstid og store fald fra toppen. Lars Steen Pedersen tager læseren med på en tur i den store sportsmands liv. Alt fra opvæksten i Herning, sejren i Tour de France i 1996 og den store indrømmelse om brug af doping i 2007 tages under kærlig behandling i denne biografi, der er blevet kåret som verdens bedste sportsbiografi og er Danmarks bedst sælgende sportsbog nogensinde.

Informationer:

Oplæser: Niels Vedersø
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 15 timer og 22 minutter

Riis: Handling

Riis er fortællingen om en af Danmarks største sportsmænd. Det er også historien om det store fald fra toppen. I 1996 vandt danske Bjarne Riis Tour de France. I 2007 indrømmede han, at han havde brugt dopingmidlet Epo til at vinde. I Riis tager forfatteren Lars Steen Pedersen os mod på en rejse ind i Bjarne Riis verden, og vi er vidne til både de store sejre og nedturene som skilsmisse og indrømmelsen af dopingbrug.

Riis lydbog giver et unikt indblik i, hvem Bjarne Riis egentlig er som menneske, far og forretningsmand. Vi kommer ind under overfladen på en mand, der udadtil altid har virket sky og genert. Vi hører om den store sejr, da Bjarne Riis i 2007 vinder Tour de France og bliver hyldet af den danske befolkning som en nationalhelt. Han hyldes af landets statsminister og kører i åben vogn gennem København, hvor befolkningen hylder ham.

Lars Steen Pedersen er med i dagene op til den store dopingindrømmelse, der ændrede Bjarne Riis’ liv for altid. Bjarne Riis giver sine egne tanker om cykelsporten og doping, og det er et ærligt og råt portræt, der efterlader stof til eftertanke hos læseren.

Riis lydbog er et følelsesladet indblik i en stor sportsmands karriere og private liv. I biografien får læseren indblik i den kaotiske og barske opvækst i Herning og Bjarne Riis kamp for at overleve i den barske verden, som elitesport kan være. Du kan lytte til Riis lydbog gratis ved at følge guiden her på siden. Så er du garanteret 15 timers god underholdning sammen med Niels Vedersø, der har indtalt lydbogen.

Om forfatteren: Lars Steen Pedersen

Lars Steen Pedersen er født i 1969. Han er journalist og forfatter, og har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med sportens verden. Han har især som kritisk journalist beskæftiget sig med forholdene i den professionelle sportsverden. Han har arbejdet for både TV2, B.T., DR Sporten og DR Nyheder. I dag arbejder han for nyhedsmagasinet 21 Søndag, hvor han er redaktør.

Udover biografien Riis om Bjarne Riis’ storhed og fald fra toppen, har Lars Steen Pedersen skrevet biografien Johnny Bredahl – Kampen (2007) og biografien No Regrets om Stig Tøfting (2009). Biografien om Bjarne Riis blev af magasinet kåret som verdens bedste sportsbiografi, og det er desuden den bedst sælgende sportsbog i Danmark nogensinde.