Lydbøger » Ring til en voksen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ring til en voksen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Julie-Elsebeth Johannesen Krog

lydbog og e-bog

Introduktion

At blive voksen og ansvarlig for et andet menneske er mere end en almindelig udfordring. Det kan de fleste forældre skrive under på. I Ring til en voksen deler Julie-Elsebeth ud af sine erfaringer som mor, fra en hverdag der er både mondæn og absurd.

Ring til en voksen er et humoristisk indblik i livet som mor. Fra tidspunkter hvor hverdagen byder på småbørn, leverpostejmadder og vasketøj i lange baner. Julie-Elsebeths tilgang til forældre livet er realistisk, men der skal også være plads til at grine af tingene. Hvilket er årsagen til, at rigtig mange følger med i hendes dagligdag på Instagram til hverdag.

Informationer:

Oplæser: Julie-Elsebeth Johannesen Krog & Anders Johannesen Krog
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 23 minutter

Ring til en voksen: Handling

Ring til en voksen lydbog introducerer dig til en hverdag som mange andre. Her er dagligdagen med hus, mand og børn som de fleste kender den. Men Julie-Elsebeth har formået at gøre noget, som mange af os ønsker at have tiden til at gøre. Hun har givet sin hverdag et humoristisk indspark, for der skal være plads til grin og latter uanset hvad.

Hvis du ønsker et smil på læben, bør du lytte til Ring til en voksen lydbog gratis. Her giver Julie-Elsebeth et nyt og forfriskende pift til livet som mor. Et liv som kan være lige dele forudsigeligt og utænkeligt fra dag til dag. At være mor eller forældre i en hvilken som helst forstand er hårdt. Det ved enhver, der har været i situationen. Men som det understreges i Ring til en voksen lydbog, skal der også være plads til at kunne grine af det.

I Ring til en voksen lydbog kan du høre mere om mange af de situationer, som Julie-Elsebeth dagligt befinder sig i. Det gælder alt lige fra samtaler med jordemoderen, til bryster overfyldte med mælk, til desperate søgninger på internettet efter ikkeeksisterende svar, til det manglende sexliv mellem nybagte forældre.

Med Ring til en voksen lydbog gratis kan du høre meget mere om den usikre rejse til forældre livet. Fra du står med en positiv graviditetstest og hele rejsen på vej til at blive nogens mor. Undervejs præges fortællingen af indspark fra hendes mand. Men også fra en hel del af de mennesker, som følger hendes dagligdag på Instagram og deler ud af deres erfaringer.

Om forfatteren: Julie-Elsebeth Johannesen Krog

Med mere end 90.000 engagerede følgere på sin Instagram-konto, har Julie-Elsebeth åbnet op for sit liv. Hun har gjort det til en kanal for forældre, der har brug for et ekstra grin, når tingene bliver alt for komplicerede. Ring til en voksen er en kulmination af hendes mange iagttagelser fra livet med småbørn, der nu er samlet et sted. Det er et friskt pust på mor-livet, krydret med et strejf af humor og selvironi, som de fleste har brug for i ny og næ.

Det er Julie-Elsebeths først bog, men Ring til en voksen er også hudløst ærlig, og lige præcis den bog, som både kommende og nye mødre kan have brug for. Den er et spejl og en kilde til nye grin, når du har mest brug for det.