Lydbøger » Rock og stjernestøv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rock og stjernestøv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Vilhelm, Flemming Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

Kim Larsen, Ringo Starr, D.A.D er blot få af navnene på en uendelig lang liste over musikere, der alle har arbejdet sammen med den danske producer Flemming Rasmussen. En mand som har været en del af musikkens verden i flere årtier, og som har været med til at skabe utallige hits og albums for danske såvel som internationale kunstnere. Det er blevet til en lang række af uvurderlige minder, som i løbet af 2020 er blevet til Rock og stjernestøv lydbog.

Flemming Rasmussen deler sine mange erindringer fra hans Sweet Silence studie og alle de velkendte musikere, der har været forbi i tidens løb. Derudover giver han os en fantastisk fortælling om hele den danske rockscene helt tilbage fra 1970’erne frem til i dag. Opdag eller genopdag tilblivelsen af historiske album i Rock og stjernestøv lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 22 minutter

Rock og stjernestøv: Handling

Rock og stjernestøv er en erindringsbog, som er udover det sædvanlige. Den veksler i mellem tekniske detaljer omkring musikken og uforglemmelige anekdoter om musikerne bag. Bogen af skrevet Flemming Rasmussen i fælleskab med Thomas Vilhelm, som ligeledes har et stort kendskab til dansk musik og kultur. Oplæseren af Rock og stjernestøv lydbog er den garvede Jesper Bøllehus, som bringer Rasmussens fantastiske minder til live.

Og sikke nogle minder! Vi er med helt fra starten, hvor Rasmussen i 1976 får sit første arbejde, som lærling hos det berømte Sweet Silence studie på Amager og til han selv overtager studiet. Faktisk er vi med helt fra hans opvækst i Gladsaxe, hvor hans kærlighed til musik blev født på byens mange spillesteder. Det var her, at den nu anerkendte producer først stiftede bekendstab med rock, heavy metal og de mere tekniske sider af musikproduktionen.

Det også den tekniske side af musikken, som der bliver lagt stor vægt på i bogen. Det er historien om en ung mand, der ikke blot lever og ånder for at skabe mindeværdig musik, men også et indblik i hvordan den bedste lyd skabes. Det er selve processen bag indspilningen af legendariske album samt de kampe og glæder, der finder sted undervejs.

Rasmussen tager os på en rejse igennem en del af dansk musikhistorie, som endnu ikke er blevet fortalt. Prøv Rock & stjernestøv lydbog gratis og oplev en levende fortælling om nogle af danmarks største musikere. Det er en bog for alle musikelskere, og den byder på en lang række af underholdende episoder, som du med garanti ikke har hørt om før.

Om forfatteren: Thomas Vilhelm, Flemming Rasmussen

Flemming Rasmussen er ejeren af det legendariske Sweet Silence studie, og har arbejdet med musik siden han var helt ung. Hans roller har vekslet imellem producer, mixer, mentor, tekniker og meget mere. Det er en lang karriere, som har budt på samarbejder med blandt andet Gasolin, Anne Linnet, Kim Larsen og flere internationale navne som Tina Turner og naturligvis Metallica.
Bogen er blevet til i fælleskab med den erfarne forfatter og kulturformidler Thomas Vilhelm. Den selvudnævnte musiknørd, hvis enorme viden om og kærlighed til god musik har gjort ham til den perfekte samarbejdspartner for Rasmussen. Sammen fortæller de en historie, der strækker sig over 45 år. Det eneste de ikke kan tage æren for er det skønne forord, der er skrevet af ingen mindre end Lars Ulrich.