Lydbøger » Rock & stjernestøv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Rock & stjernestøv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Vilhelm & Flemming Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

Flemming Rasmussen er måske ikke et kendt navn i musikverden, medmindre man allerede har en fod indenfor branchen. I så fald vil Rock og stjernestøv blot bekræfte den indflydelse, som Flemming Rasmussen har haft i musikindustrien i mere end 45 år i sit studie.

Rock og stjernestøv er fortællingen om en musikhistorie, der dækker over mange år, mange kunstnere og mange musikgenrer, som en mand har haft indflydelse på. Rock og stjernestøv tager virkelig fat på alverdens problemer og løsninger, som et liv i musikindustrien kan byde på. Læseren vil måske blive overrasket over, hvor stor en del af din personlige musiksamling er påvirket af Flemming Rasmussens arbejde gennem årene.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 22 minutter

Rock & stjernestøv: Handling

Rock og stjernestøv lydbog er en anderledes erindringsbog, der fortæller om Flemming Rasmussen, og den indflydelse, han har haft på musikindustrien i Danmark. I flere år har Rasmussen siddet i det lille maskinrum, der er centralt i skabelsen af musikken. Rasmussen arbejder både som mixer, producer og tekniker, hvilket gør ham eftertragtet for mange af de store musiknavne, hvilket Rock og stjernestøv lydbog gratis bevidner om.

I mere end 45 år har Rasmussen været med til at producere og finpudse på store musiknumre fra kunstnere som Gasolin, Anne Linnet, Metallica, Tina Turner, D.A.D, Kim Larsen og et hav af andre musikere fra hele verden. I Rock og stjernestøv lydbog fortæller Rasmussen selv åbent om det drama, der kan opstå bag kulisserne, når et nyt musikalbum skal bindes sammen i en helhed. Han kan fortælle om succeshistorier og fiaskoer, der altid venter lige rundt om hjørnet.

Siden 1999 har Rasmussen haft sit eget studie, Sweet Silence Studios, hvor han siden da har dedikeret alt sit arbejde til at finpudse alle musikalske lyde ned til mindste detalje. I sin karriere har han haft fornøjelse af at hjælpe mange store kunstnere både nationalt og internationalt. I Rock og stjernestøv lydbog gratis fortæller han kontant og ærligt om en musikhistorie, som han selv har været med til at præge. Rasmussen har oplevet stort set det hele i sin karriere, der har taget ham fra Amager til USA og hjem igen.

Rock og stjernestøv lydbog fortæller om en karriere, der dækker over næsten enhver musikgenre og den kærlighed, som altid har været størst til faget og roden til, at Rasmussen ikke kan lade være med at lave musik, selv når nedturene melder sig på banen.

Om forfatteren: Thomas Vilhelm & Flemming Rasmussen

Det er Flemming Rasmussen selv, der har skrevet Rock og stjernestøv, men han har også fået hjælp af Thomas Vilhelm. Vilhelm har før skrevet eller været medforfatter på andre bøger, som blandt andet Filmbyen eller Kulturen i karantæne.

Samarbejdet mellem Rasmussen om Vilhelm har skabt en helt speciel og enestående fortælling, der giver et unikt indblik i en musikhistorie, der er dybt personlig for Rasmussen.

Rock og stjernestøv er i sandhed en historie for sig selv, der inddrager verdensstjerner og danske kunstnere i flæng, som de færreste er i stand til at gøre. Hvis du er en smule interesseret i musik og musikhistorie, kan Rock og stjernestøv helt klart anbefales til dig.